Jasné....ale keď idem moju obľúbenú 8 hodinovú cestu tak veľmi nerada ! A mimochodom, minule som jednu starú pani chcela pustiť a keď som sa postavila tak si tam sadla taká mladá pizda ...to sa rozum zastavuje niekedy
tak iba vtedy ak nemám nič ťažké (napríklad 15 kilovú tašku) alebo nie som po 8 hodinovej škole, alebo keď je ten človek s barlami či slepý... ale keď príde nejaký starec v skoro prázdnom autobuse a spýta sa ma či ho nepustím sadnúť si, tak som schopná spraviť cirkus na celý bus
áno, púšťam...ale len vtedy, keď nie je voľné miesto inde...nebudem predsa stáť so stokilovou kabelkou len preto, že sa niekomu lení prejsť pár metrov (lebo to sa stáva často)
po jednom incidente ne! ..ale tak ja skoro stále sedím pri okne čiže dakto ku mne sadne a potom aj keď by som pustila, ta nemám jak, bo som zatarasená .. a to furt u nás také natrepané busy spoluobčanmi pfuj!čarnymi , že ani pohnúť sa nedá a nie ešte pustiť, som rada , že som v bezpečí
nie ale kedma vyhodia tak akoze nenamietam... ale nieekdy totak hnusne povedia tak arogantne ze nech ju pustim dobre že nie vypadni kks..
ale nemam to rada ked idem rano busom do skly a oni vsetci sa drbuu! taku rannu hodinu k doktorom a musis ich ustat kks ved jaosm tiez rozospata a chcem sediet a este vie nasrat aj to ze oni si sadaju len tam dopredu pritom vzadu je 10 volnych miest...
zvyčajne ich púšťam....výnimku tvoria len brnenské trolejbusy, kde si dôchodcovia posadajú tak, že zablokujú druhú sedačku a na mňa potom hádžu hnusné pohľady, keď pristúpi nejaká babka a nemá si kde sadnúť!
Ráno, keď cestujem do školy, vždy stojím. Ale napr. keď idem do mesta, či na Hlavnú stanicu, tak sedím (však to sú veľké autobusy). Ale inak by som pustila, ak by bol plný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale nemam to rada ked idem rano busom do skly a oni vsetci sa drbuu! taku rannu hodinu k doktorom a musis ich ustat kks ved jaosm tiez rozospata a chcem sediet a este vie nasrat aj to ze oni si sadaju len tam dopredu pritom vzadu je 10 volnych miest...