Napr. v piatok a v pondelok sme mali školu do 12:30 a práve vtedy nechodí autobus ktorým by som bola za cca pol hodinu doma, takže som musela ísť električkou aj autobusom a trvalo to minimálne 2x toľko.
práve včera som si všimla, že mi zmizol jeden spoj z KE ... takže teraz musím na prestupnej zastávke čakať hodinu a pol .. bohovské ...
a inak busy mi idú tak odveci ... furt keď mám napr. 6 hodín v škole a nestihnem dobehnúť na bus, môžem čakať 2 hodiny na ďalší ... a to mám školu 10km od domu .. super... neznášam to ... ani neviem povedať, ako ... také sú pochmúrne tie dni, keď tam stojím sama a mrznem , len aby som mala nejaké miesto v buse...
mňa vytáča to, že ako teraz od pondelka menili spoje, tak to úplne dokurvili
a to ani nehovorím o tom, že pospájali zastávky a z našej teraz chodia busy kadetade a strašne ma vytáčajú ľudia, ktorí stoja na náš bus a ani nepustia týh iných ľudí do iných, lebo aby ich náhodou niekto nepredbehol
a naše chodili 2 z dvoch zastávok v rovnaký čas a teraz chodia z jednej, čo je teda dosť odveci a je tam chaos
síce cestujem len autom a električkou, ale keď chcem na doučovanie musím ísť autobusom a veru je to hrozné cez víkend. Od nás autobus raz za 40 minút aj to ešte ide buď o 3 min skorej alebo aj 5 minút mešká a odchádza asi 1-2 minúty skor, než stihnem na zastávku z električky. No mňa ide poraziť keď mi odíde pred nosom.
@v3nty to som zvykla robiť aj ja, ale vieš si predstaviť tie nervy, keď už si vidíš dedinu a hovoríš si, že do pol hodky si tam a prefičí okolo teba tvoj bus?
@v3nty aj keď to niekedy bolo aj fajn , ale len keď som šla s bývalou kamoškou, čo býba od školy 4 km ... pešo sme došli do jej dediny, po ceste sme sa šalili a tak a potom tam som počkala chvíľku s ňou na bus, zvykol mi volať otec, že ide s autom z Ke a že ma cestou vezme, lenže ja už som bola niekde pri poli a vždy sme sa skrývali za kríkmi a pozerali , kedy prejde jeho auto, lebo som mu povedala, že som v buse ... a proste mám z tým ciest veľa fotiek a spomienok, boli to pekné časy, ale teraz to už je o inom... ísť sama ... to sa mi nechce ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a inak busy mi idú tak odveci ... furt keď mám napr. 6 hodín v škole a nestihnem dobehnúť na bus, môžem čakať 2 hodiny na ďalší ... a to mám školu 10km od domu .. super... neznášam to ... ani neviem povedať, ako ... také sú pochmúrne tie dni, keď tam stojím sama a mrznem , len aby som mala nejaké miesto v buse...
KEd začalo primrzať bol som furt chorý... Ked som chodila utom do škoy bol som zazračne zdravý ...
a to ani nehovorím o tom, že pospájali zastávky a z našej teraz chodia busy kadetade a strašne ma vytáčajú ľudia, ktorí stoja na náš bus a ani nepustia týh iných ľudí do iných, lebo aby ich náhodou niekto nepredbehol
a naše chodili 2 z dvoch zastávok v rovnaký čas a teraz chodia z jednej, čo je teda dosť odveci a je tam chaos
Ale keď som chodil autobusom tak záležalo kde. Do mesta od nás chodí každých 10 minút. Ale sú dediny odkiaľ chodí fakt raz za čas.
Napr. poznám ženu ktorá musí vstávať niečo málo po tretej pretože by nestihla autobus do práce a to má ďaleko asi 30km :/