ťahák? ťahaj to do ľava, potom do prava, do ľava, potom rovno pred kužel, potom spiatočka dozadu , plný pravotočivý a pozerať sa do spätných, potom dať smerovečku, že vychádzaš do prava, znova zaradiť spiatočku, už len pozerať sa do ľavého spätného, dať pravotočivý okolo kuželky, pozerať sa či si šikmo pri kuželke-zarovno s vodičom-vyrovnaný volant, prejsť dozadu a potom plný ľavý.... vytlačiť na papier a ideš neboj sa to dáš...kužeľky sú asi najľahšie...vlastne test bol ale neviem či sú kužeľky všade rovnaké...
@1 alebo aj nie, ja som zvladla kuzelky a pohorela som na pozdlznej garazi
proste sa sustred na to co robis, neodflakni pozeranie do spataka ako som to ja spravila a vsetko bude v poriadku
Ťahák ti asi velmi nepomôže ale bud hlavne v klude, nech sa ti velmi netrasie noha a drž sa toho čo ti hovoril inštruktor, on má asi najviac skúseností určite to dáš
Mna to instruktor naucil cele naspamat.. Presne kedy a o kolko otocit volant a na skuskach policajt aj tak stal na opacnej strane parkoviska s niekym sa rozpraval a vobec ma nevnimal.. A potom chuj so mnou jazdil asi 50min (co som pocula malo by byt max. 20) a nedal mi spravit, lebo som udajne jazdila nebezecne este po mne zjapal jak chory.. Instruktor mal tiez nervy, lebo zevraj som sla normalne bez chyby.. Na druhykrat som mala policajtku a vsetko vpohodicke Drzim palce a bud vklude
Naša autoškola mala cvičisko vo svojom areáli a mohla som tam ísť kedykoľvek aj s niekým na súkromnom aute, nie len v rámci jázd ak sa dá aj u vás takto, tak nahovor otca, kamaráta, hocikoho s autom, nech tam s tebou ide a cvič... A jedna rada: ak ťa inštruktor učil cvičisko v štýle "keď budeš 20 cm od tejto čiary a budeš mať hentú kuželku uprostred tohto okna, vytoč tak a tak volant", tak sa na to nespoliehaj, pri každom aute to vychádza inak a v budúcnosti, keď budeš parkovať niekde, kde nie je čiara ani kuželka a s autom, ktoré má iné rozmery, inak tvarované okná atď, tak budeš mať fakt problém zaparkovať... Namiesto toho si všímaj v späťákoch vzdialenosť zadného kolesa od " garáže" a nauč sa odhadnúť správnu vzdialenosť podľa toho
my sme sa mali naučiť naspamäť taký postup a čo som robila skúšky a 9 sme boli tak sme všetci spravili
ja som si nahlas ten postup hovorila a dala som to bezchyby a teraz parkujem normálne takže pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
proste sa sustred na to co robis, neodflakni pozeranie do spataka ako som to ja spravila a vsetko bude v poriadku
ja som si nahlas ten postup hovorila a dala som to bezchyby a teraz parkujem normálne takže pohode