Ako rýchlo vás BIRDZ automaticky odhlási, keď nič nerobíte? Mňa odhlási asi po 10tich minútach a preto sa musím niekedy prihlásiť aj 5krát denne...navrhujem predĺženie tohto intervalu
presne aj mna to minule napadlo, tak pred mesiacom som bol prihlaseny aj polka dna aj ked som na birdzi nebol a mal som vypnuty aj prehliadavac a stale ked som otvoril Birdz tak som este stale prihlaseny bol...za to teraz musim sa opätovne prihlasovat 7 krat denne.....
jop, uz dlho to tu je...preto mi naskakalo milion prihlaseni, bo len mrknem, co nove a zase zavriem okno a ono ma to odhlasi...takto niekolkokrat za de prihlaseni navyse
cez prazdniny som sa tri razy za tyzden prihlasil a bol som tu takmer nonstop oj, ci mi dobre bolo a za jeden rok mam o 10 prihlaseni viacej ako dni co som tu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ano ano ANO..
suhlasim
Urcite o tom admini vedia a dufam,ze aj pracuju na odstraneni.
cez prazdniny som sa tri razy za tyzden prihlasil a bol som tu takmer nonstop oj, ci mi dobre bolo a za jeden rok mam o 10 prihlaseni viacej ako dni co som tu