Určite ste videli veľa filmov z tématikou Las Vegas a o ľud'och, ktorý tam ojebávajú krupiérov Ale teraz poprosím, aby sa vyjadrili hlavne tí technicky zdatnejší:
Predstavte si herňu, v ktorej je napr. 20 automatov, 5 elektronických ruliet, black-jacku a automatov na poker. Všetky automaty sú zapojené do centrálneho počítača, ktorý riadi koľko automaty vrátia, v akom poradí, a tak..samozrejme, že je tam GLOBÁLNY jackpot.
Moja otázka: Ide vyrobiť nejáký prístroj, ktorý by som napojil do automatu, hodil tam nejáký soft pomocou ktorého by som si nastavil koľko mi bude automat dávať a ojebávať tak v Slovenských kasínach? Díkst
ak to tam funguje na tomto princípe, tak by to šlo, lenže to nefunguje potom určite bezdrôtovo+ musel by si tam získať prístup do systému. Snívaj chlape. Začni radšej s niečím legálnym
@semhamforas» www.evona.sk/?IDe=119333... toto je ten program a nastaviť by to nebol problém, ale chcel by som to len do jedného určitého, aby to tam nepískalo každému
you stupid TWAT, realita nie je ako hollywoodsky film...tie systemy su zabezpecene tak, ze jednak bezdrotovo sa tam nenapojis, a jednak, ak by si sa cez nejakeho "barmana" dostal do systemu, a nahodou aj vedel programovat, tak cez kryptovacie kluce zabezpecenia by si sa nedostal ani za niekolko desatroci...that is all, subhuman cock
@jeko asi si chcel napísať CSI Las Vegas, a táto myšlienka ma napadla pri filme 21 Oko berie
@echoechoecho ten PC je za barmanom a nie je chránený heslom. Ja som to spočiatku myslel tak, že automat napojím do svojho softvéru a nakonfigurujem ho podľa mojich predstáv
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Predstavte si herňu, v ktorej je napr. 20 automatov, 5 elektronických ruliet, black-jacku a automatov na poker. Všetky automaty sú zapojené do centrálneho počítača, ktorý riadi koľko automaty vrátia, v akom poradí, a tak..samozrejme, že je tam GLOBÁLNY jackpot.
Moja otázka: Ide vyrobiť nejáký prístroj, ktorý by som napojil do automatu, hodil tam nejáký soft pomocou ktorého by som si nastavil koľko mi bude automat dávať a ojebávať tak v Slovenských kasínach? Díkst
@echoechoecho ten PC je za barmanom a nie je chránený heslom. Ja som to spočiatku myslel tak, že automat napojím do svojho softvéru a nakonfigurujem ho podľa mojich predstáv