octavia 2 1.9tdi cierna metaliza, po takej som od strednej skoly tuzil, cize splnil sa mi jeden z mensich snov, po motoristickej stranke si absolutne nestazujem, mala spotreba, pomerne lokalna znacka (easy servis) - moje tretie auto, tretia Skoda, som stale spokojny.
Našťastie už žiadne, investoval som sa do tých tragačov dosť. Aj keď nebránil by som sa L7-čke a nejakému vydojenému Scaglietti, samozrejme až budú za kresťanskú sumu.
Ja chem lexus is 300môj sen na slovensku je ich pár a su fakt pekné majú 6valcov a pekné koniky a zadný nahon kolies auto pre mňa alebo BMW E46 330xi bielej farby :3 teraz mám feldu 1.3 50kw a nestážujem sa pretým som mal do lesa škodu 120l a keď sa dačo pokazilo spravil som na kolene a šlo to
Feličita naveky s nami... za 10€ to opravis na kolene, super auto. Len ludia su nervozni, ked ich predbieha.
A dalsie bude bud lexus alebo infiniti = luxus za prijatelne ceny.
škodovky vládnu Ale moja Fábinka je aj tak naj je to síce benzíňáčik, a papá veľa, ale nedám na ňu dopustiť. Je to mladá, šikovná slečinky a spolu dávame dole 4kruhy aj brumíkov Takže bacha na nás Sme stvorené pre seba aj keď som pôvodne chcela Octáviu, ale Fábinka je šikovne maličká a zaparkujeme takmer všade
ja som robil vodičák na octavi 1.9 combi aj z ťažným bola a keď som mal aj vlečku tak som si pripadal ako kamionista z návesom teraz keď idem na felde tak zaparkujem všade a všade sa vopchám okolie len čumí a hej feličita keď obehne ľudia sú nervózny ale čo už ja na svoju nedám dopustiť hrdza chvala bohu na nej nie je a keď potrebujem dač obehnúť hravo obehne a z rýchlostnou 150km/h emá problém len tá spotreba vtedy inak papá len 5litrov kombinovane
@jurito aj chodcu neboj a hlavne stojace autá som mal namysli ale zas nie je to až tak strašné obehne za to autá síce to trošku trvá kým sa rozbehne ale sa vie pekne rozbehnúť
Ojazdená Corsa D 1.4 60 kW. Na nič lepšie momentálne nemám, ani si nič lepšie nezaslúžim a posledné leto zvládla takmer 5000 km roadtrip okolo Európy, takže by som sa fakt nemal sťažovať.
VW Sharan 1.9 TDi 83kw (1998) Bez porúch, olej, filtre, rozvody pravidelne menené, zatiaľ som raz menil guľové čapy a najdrahšia vec bola spojka.. no od novoty nebola menená tak povedala pápá po 250 000 km.. No v poslednej dobe sa mi vypína turbo.. To blbé čidlo váhy vzduchu treba vymeniť.. Uvidím kedy ho objednám ja som spokojný Nič menšie by som nechcel.
Opel Vectra Caravan (2005), do 350.000 km maximálne spokojný, žiadne veľké opravy, klasické servisné údržby.
Teraz sa toho už trochu nakopilo, ale stále fungujeme celkom v poriadku, no je už čas vymeniť
BWM 318i coupe E30-1983. Moje prvé vlastné auto. Po kúskoch ho dávam do kopy. Zatial ziadne väcsie problémy. Co sa pokazí, to si opravím. Spotreba 9 litrov pri kludnej jazde(obcas agresivnej). Niet lepšieho auta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A dalsie bude bud lexus alebo infiniti = luxus za prijatelne ceny.
Teraz sa toho už trochu nakopilo, ale stále fungujeme celkom v poriadku, no je už čas vymeniť
sem tam dá povoziť