Veľmi jednoduchý a nekomplikovaný nápad-jedno zaškrtávacie políčko a tenký červený nápis pod názvom blogu:"Autor stojí o hlbšiu kritiku" (alebo niečo podobné). Čo myslíte, má to zmysel? Alebo na birdze nie je ovzdušie na to, aby sa niečo také uplatnilo? K
Akonahle sa zavedie nieco, co by nejakym sposobom zviditelnovalo a odlisovalo od ostatnych, tak by to zacali hned vsetky tie 14rocne pice pouzivat aby sa zviditelnovali a nesplnalo by to svoj ucel.
VeD OnY sHu PhReDsHa OdLiShNhEeEEe HaQo FsEtCi OsThAtHnYyY ThAq MhOzHu !!!!!!!1!11!111!jedna!!!11!!!11!!!!!!!1111!!!!!stojedenast!!!1
autor napíše blog, odšktne si políčko "stojím o kritiku" a na hlavnej stránke s blogmi sa napríklad pod názvom blogu objaví obyčajný nápis, ktorý ostatných informuje o jeho otvorenosti voči prípadnej kritike.
len nie som si úplne istá, či by sa to využívalo a či by nieko aj reagoval, každopádne raz sme sa s jednou babou zhodli, že občas by nám bodlo, keby väčšina komentárov nebola "hmm...pekné" nie, že by som si ich necenila, ale veď toto nikoho nezastrašuje komentovať jednoducho a stručne.
podla mna to je super nápad, niekedy aj chcem dať dáku kritiku ale načo ak tomu druhemu nezalezi na zlepšovaní a blog ma byt ako taký ventil, toto by bol dobrý sposob ako takých ludí oddelit aby im tý drujý mohli pomocť, aj ked neviem či by vela ludí konštruktívne kritizovalo...
@smichi - neviem, či by obyčajný nápis veľkosti font 8 natoľko odlišoval, ale možno máš pravdu, tak to upravme a dajme to pod blog samotný a uvidia to len tí, čo už blog otvorili a podnieti ich to k vyjadreniu, aj keď to trochu deformuje pôvodnú ideu...
@smichi - tiež pravda, aj keď to zoberie znaky, ale to opomeňme...každopádne poznám miesta, kde je takéto niečo zavedené, (hoci by sa to aj tam dalo vyriešiť, ako navrhuješ ty) a funguje to dobre...
@tomas - no, pôvodný nápad bol, že pri nezaškrtnutí sa nevypíše nič, teda všetko funguje ako doteraz, autor sa poteší nášmu komentáru alebo názoru, ale napríklad nemá chuť sa umelecky rozvíjať alebo sa vrhnúť do hlbšej diskusie, alebo čokoľvek. prípadne píše blog ako denník a nemá záujem dávať tomu literárnu formu. len príklady. tie blogy by navonok vyzerali a boli chápané, ako doteraz.
ja neviem ale ja na blogy dostávam aj kritiku a je mi to jedno, a neuraz sa ale je to trochu zbytočné, lebo tak či tak by pridávali blbé názory, a veci čo nemajú úspech sa ani nekomentujú
@smichi blogy nie, len ten úvod, čo sa ukazuje na hlavnej stránke, tak som to myslela...ale dobre, na to môžeš teraz povedať, že nech si to človek napíše na záver a ja na to nemám čo povedať, bol to každopádne len nápad na celoportálové zavedenie...
@schizofrenik ale kritiku ako konštruktívnu kritiku alebo kritiku ako toto čo má byť? a dobre, blbé názory by boli vždy, len napr. už som niekedy rozmýšľala: a napíšem niečo na to? a nie, 7 ľudí predo mnou sa nad tým rozplýva, teraz si ten človek povie, že ho zdrbávam...ale ok, je to čisto subjektívne, lebo iní ľudia zjavne takto neuvažujú
nie je to zly napad...mna by potesila konstruktivna kritika nech viem na com este treba pracovat...ale ved kritiku mozes napisat aj teraz...a autor si ju bud vezme k srdu a prediskutuje to s tebou alebo len mykne plecom a pomysli si o tvojom nazore svoje
aj mne sa stava ze nechcem byt prilis tvrda na dotycneho autora alebo co, ale keby si sam odfajkne, ze trochu kritiky znesie, tak by som sa prejavila.. ale nie nejak velmi v zlom
je to dobré...ale, podľa mňa sa tým nič nezmení. možno si to ,,chcem hlbšiu kritiku" zaškrtne každý, možno aj keď si to zaškrtneš ju nedostaneš, možno preto nedostaneš žiadny koment. možno si to zaškrtneš a niekto ako hlbšiu kritiku pochopí spindať niekoho...ale skúsiť sa to môže...
@saddath - áno, presne tak som to myslela, veď netreba hneď niečo zaviesť natrvalo...pokúsiť sa ich poučiť, na čo to je, povedať im, že viac komentárov im to nedá a že to neznamená, že môžu urážať a uvidíme, či to pochopia...myslím, že hlavne básnikom by to mohlo prospieť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale taká situácia nastala u mna - spočítam na prstoch oboch rúk (asi som moc náročný )
VeD OnY sHu PhReDsHa OdLiShNhEeEEe HaQo FsEtCi OsThAtHnYyY ThAq MhOzHu !!!!!!!1!11!111!jedna!!!11!!!11!!!!!!!1111!!!!!stojedenast!!!1
len nie som si úplne istá, či by sa to využívalo a či by nieko aj reagoval, každopádne raz sme sa s jednou babou zhodli, že občas by nám bodlo, keby väčšina komentárov nebola "hmm...pekné" nie, že by som si ich necenila, ale veď toto nikoho nezastrašuje komentovať jednoducho a stručne.
ale je to fajn nápad
@tomas - no, pôvodný nápad bol, že pri nezaškrtnutí sa nevypíše nič, teda všetko funguje ako doteraz, autor sa poteší nášmu komentáru alebo názoru, ale napríklad nemá chuť sa umelecky rozvíjať alebo sa vrhnúť do hlbšej diskusie, alebo čokoľvek. prípadne píše blog ako denník a nemá záujem dávať tomu literárnu formu. len príklady. tie blogy by navonok vyzerali a boli chápané, ako doteraz.
aj mne sa stava ze nechcem byt prilis tvrda na dotycneho autora alebo co, ale keby si sam odfajkne, ze trochu kritiky znesie, tak by som sa prejavila.. ale nie nejak velmi v zlom
ale možno sa mýlim...možno to tým,čo chcú kritiku pomôže.
alebo napríklad keď napíšem nejaký sračkový blog, ktorým sa proste len vypíšem, nebudem spindaná.