ako či ste nepočuli o niečom takomto. by nám v aute išlo čisté radio aj na dialnici lebo to zvačša zvykne dosť šumieť. aj navigácia by tam bola cez net. a možno aj dotykový display. je niečo takéto možné alebo môžem na také niečo zabudnúť. ..pardón ježišk
@cistygay ale tuším to bolo myslené, že wifi vo vnútri auta (že notebook sa pripojí na wifi), a auto sa (logicky buď na nejakú mobilnú alebo satelitnú sieť pripája)
. . . mne radio na dialnici nesusti . . . ziadne mi nesustalo :p
--
. . . internet, wifi, navigacia, filmy, obraz z parkovacich senzorov, 3g lokalizator, bluetooth 3, vyklapaco-vysuvaci dotykovy displej, dialkovy ovladac, ovladanie pod volantom, +2.ha-X.ta obrazovka, a mnoho ineho . . . to vsetko v radiu mozno najst . . . ale oplati sa to montovat do popolnice?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ja by som chcel v autorádiu také seriozne pripojenie na net že aj stránky pozrerať s dotykovým displayom a na dialkovom ovládači klávesnicu.
a mapy
a rádia
a videa
a možno ked tam je simka by to mohlo fungovať v prípade krádeže aj ako vyhľadávací bod
a vedel by som zistiť svojim mobilom kde máme auto
a po spustení alarmu nám to môže poslať upozornenie
a možno aj oznámiť čo sa deje
a táááák
,ale to asi nedokáže žiadneee
Ja môžem použiť môj mobil ako diaľkový ovládač pre YT
--
. . . internet, wifi, navigacia, filmy, obraz z parkovacich senzorov, 3g lokalizator, bluetooth 3, vyklapaco-vysuvaci dotykovy displej, dialkovy ovladac, ovladanie pod volantom, +2.ha-X.ta obrazovka, a mnoho ineho . . . to vsetko v radiu mozno najst . . . ale oplati sa to montovat do popolnice?