prva hodina jazdy alebo celkovo autoskoly ako aj teorie? lebo prva hodina bola kratka, tam sme dostali knihy a len vysvetloval co nas bude cakat, prva jazda bol zaujimavy zazitok, islo sa do najblizsej dediny po rovnej trase, celkom pohodka musim pvoedat, po meste to bolo potom horsie
@poppyseed mna zobrala instruktorka rovno to uzkych uliciek rodinnych domov pomedzi zaparkovane auta. To najlepsie co mohla spravit. Naucil som sa rychlo preradzovat, pracovat so spojkou, odhadovat velkost auta, hadzat rychlo smerovky a podobne veci, ktore v meste vyuzijes. az na druhej/tretej jazde som bol na cvicisku, dokonca s inym instruktorom na inom aute, ktory sa cudoval, ako viem tak dobre soferovat, ci som uz soferoval aj predtym. Mimo mesta ma zobrala az zhruba v polovici jazd s tym, ze uz ani nemusim chodit na jazdy a ak by mohla poslala by ma na skusku, pretoze so mnou uz nema co riesit
My sme na prvej prebrali len nejake zakladne veci, vozidla, chodcov atd. a jazdu mali niektori hned na druhy den, ja asi 3 dni po tej prvej hodine kamarati v inych autoskolach mavali vacsinou po 2 tyzdnoch
Sa dozviem 29.6.
Bola som prinutena rodicmi a frajom urobit si vodicak a uz teraz placem sak ja sa bojim aj, ked sedim v aute a.parkuje sa. Stale mam pocit, ze kdesi buchneme. Ajajajjjjaj!
dal nam základné pokyny čo a ako, ako to bude fungovať, niečo sme hned prebrali, kedže som mal teoriu iba raz do týždňa od 15:oo-18:oo .... väčšinou som už spal od pol piatej tak som poprosil jedného cigánika za mnou (ingliš boss), nech ma zobudí
Nepamätám sa na prvú teóriu... vlastne takmer na žiadnu sa nepamätám, aj keď som tam vždy bol.
Ale na prvú jazdu sa nedá zabudnúť. : ) Asi 3x som prekročil povolenú rýchlosť a v polovici jazdy som si uvedomil, že nemám na očiach okuliare.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Celkovo prva hodina a kolko dni od 1 hodiny si mal 1 jazdu
To je kolko hodin ?
a na teorii som nebola ani raz, vlastne som este nevidela priestory tej autoskoly ani tu instruktorku ani nic, lebo som rebel xD
Bola si uz na cvicisku
Milujem vyplašené kuriatka, čo im slinka pri križovatke tečie
Absolútne sa mi nechce, nepotrebujem ho... No myslím, že niekedy ho potrebovať budem a vtedy sa mi bude chcieť ešte menej (+asi budem mať menej času)
Nestrapnuj sa pls 8)
To ze sa pytam neznamena ze placem ,dozvedel som sa informacie ktore som potreboval.
Ty sa ma snazis urazit ale iba sa strapnujes :letim:
Vedel som ze na viac sa ani nezmozes
Vidim preto si mi venoval dalsi komentar
Bolo to ok.
Bola som prinutena rodicmi a frajom urobit si vodicak a uz teraz placem sak ja sa bojim aj, ked sedim v aute a.parkuje sa. Stale mam pocit, ze kdesi buchneme. Ajajajjjjaj!
Ale na prvú jazdu sa nedá zabudnúť. : ) Asi 3x som prekročil povolenú rýchlosť a v polovici jazdy som si uvedomil, že nemám na očiach okuliare.