ja som chodil do autoskoly PECER (www.pecer.sk) _ super auta, zabava s tym panom instruktorom, a jazdit - jazdim ceny su vsade rovnake, len niekde mas mozno troska zlavu / ako napr. Pecer ...
trocha drahšie, kvalitný prístup lektora, zaujímavé teoretické hodiny, dobré jazdy, pokiaľ chceš vedieť poriadne jazdiť prihlás sa tam - sú prísny ale to je podľa mňa len a len dobré!
robila som tam nedavno vodicak a vsetci so skupiny sme urobili skusky na prvy krat!!! Som velmi spokojna s autoskolou, priatelsky ludia, trpezlivy instruktor, moznost vyberu jazdit s muzom, alebo so zenou...
Ja som chodil na Autoškolu soltisz za cenu 400€ super sa dadhodnut kedi jazdy stale ten isty ucitel uplna pohoda an jazdach srandista riaden odporučam » www.soltisz.sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ja mam take spomienky na autoskolu ze na kazdej jazde som mal ineho instruktora a vzdy ine auto
trocha drahšie, kvalitný prístup lektora, zaujímavé teoretické hodiny, dobré jazdy, pokiaľ chceš vedieť poriadne jazdiť prihlás sa tam - sú prísny ale to je podľa mňa len a len dobré!
robila som tam nedavno vodicak a vsetci so skupiny sme urobili skusky na prvy krat!!! Som velmi spokojna s autoskolou, priatelsky ludia, trpezlivy instruktor, moznost vyberu jazdit s muzom, alebo so zenou...
vrelo odporucam!
» www.facebook.com/Soltisz...