... spôsobilosť je len obyčajný podpis od lekára... prípadne keď nosíš okuliare tak ešte aj od očného atď...
Do autoškoly budeš normálne chodiť, to že nemáš 17 z teba nerobí superhrdinu.
Budeš mať Teóriu ako každý normálny človek a jazdy ako každý normálny človek. Ničím sa nelišíš, akurát tým, že vodičák ti dajú v 17ke a tým pádom jeden rok musíš jazdiť s doprovodom ktorý je triezvy, má 10 rokov vodičák a má ho pri sebe...
Ja budem mať 17 v júli a teóriu mám už za sebou. Jazdy dokončím v máji.
doktor by ťa mal poslať za psychologom ... psychiatrom... urologom... gynekológom... ty tupelo tvoj doktor ti dá 5x jednu pečiatku a vec vybavená a čo sa týka premávky na to tam je inštruktor ty tupelo ... a jazdu prvú máš až po 6-7 teoretických hodinách aby si poznal značky a vedel križovatky
môj názor je že ked je niekto vymetení a neuvedomuje si čo to znamená jazda v aute nie len pre seba ale aj druhých a jazdí 200km/h tak mu je jedno či má 15 , 17 alebo 30 rokov a zas ked to má niekto v hlave v poriadku tak je tiež jedno či má už tých 17,18 alebo iba 10 rokov
robim vodičák mám 16 r onedlho budem mať 17 a sám inštruktor mi povedal, že niektorí 17 jazdia lepšie ako niektorí 18 takže tak myslím, že on má právo to porovnať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Prečo ťaháš do autoškoly auto ? Myslíš si, že tam autá nemajú, že každý si musí priniesť vlastné auto ?
všade to chodí trocha inak si myslím ..
Do autoškoly budeš normálne chodiť, to že nemáš 17 z teba nerobí superhrdinu.
Budeš mať Teóriu ako každý normálny človek a jazdy ako každý normálny človek. Ničím sa nelišíš, akurát tým, že vodičák ti dajú v 17ke a tým pádom jeden rok musíš jazdiť s doprovodom ktorý je triezvy, má 10 rokov vodičák a má ho pri sebe...
Ja budem mať 17 v júli a teóriu mám už za sebou. Jazdy dokončím v máji.
Nic v zlom.
akurat ze vodicakom bude rucit ten co s tebou bude v aute, takze gl