Čaute, dneskaj mám prvú jazdu a mám také zmiešané pocity aj sa bojím aj sa radujem odjazdené mám niečo ako myslím tým že auto viem super ovládať len tie značky ešte neviem takže asi mi bude furt stupať na brzdu Aké boli vaše pocity resp. ako vám to išl
ma skoro zeblo, ked som na prvej jazde jazdila po centre bratislavy
ale tie znacky nie su az tak dolezite na tej prvej jazde, proste ved cervenu vidis, vidis, ked sa ides s niekym zrazit, tak to ti na prvej jazde hadam stacit bude
v meste máš 50, to snad vies, takze len na to si davaj pozor, a potom pustaj chodcov na prechode, a zastavuj na stopke, a samozrejme ze na semafore ale neviem akú "prvú" jazdu myslíš, ale vecsinou býva prva "jazda" oboznámenie s autom, takže možno budeš len v aute sedieť, a inštruktor ti bude vysvetlovat, čo aké tlačítko a páčka v aute robí
Už mám za sebu 3 teorie na druhej teorii som išol von do takej dediny cca. 20 km od mesta a pohodička a švacol ma na dálnicu 110km/h som išol sranda len teraz idem už do mesta takže to nebude taký odpočinok
Mna na prvu jazdu zobral na najhorsiu krizovatku v kosiciach ked prave nesli semafory + daka odstavena elektricka uprostred krizovatky + daky vozik si k nej razil cestu krizom cez krizovatku + daky LM mi maval ze kde preboha stojim + moj instruktor co bol totalna flegma po nom zacal vrieskat ze som myslela ze vystupi+ som soferovala prvykrat na ceste a druhykrat vobec...
Odvtedy ked viem ze na dakej velkej krizovatke nejde semafor idem radsej oklukou aj cez cele mesto
@4 nie je umenie ist rychlo po rovnej ceste drzim palce ked dojdesbdo mesta
@patricino ak ides pocas rannej spicky tak to hej, obzvlast teraz ked su niektore cesty uzavrete a ti co nie su odtialto su z toho hotovi ty inak odkedy tu robis?
nevedel som karovat vobec, prva jazda som isol jak Schumacher, potom soms a vytrenoval na Laudu a doteraz jazdim jak Fittipaldi , aj ked bohuzial ne casto
Ja mám zajtra skúšky a jediné z čoho mám paniku je konštrukcia a testy....šoférovanie je super, mne to príde ako by som hrala GTA ( čo nie je až tak dobre možno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale tie znacky nie su az tak dolezite na tej prvej jazde, proste ved cervenu vidis, vidis, ked sa ides s niekym zrazit, tak to ti na prvej jazde hadam stacit bude
Odvtedy ked viem ze na dakej velkej krizovatke nejde semafor idem radsej oklukou aj cez cele mesto
Žiadna hodina pred tým šak my sme vlastne teoriu ani nemali
@patricino ak ides pocas rannej spicky tak to hej, obzvlast teraz ked su niektore cesty uzavrete a ti co nie su odtialto su z toho hotovi ty inak odkedy tu robis?
pohoda jazda