Ahojte,chcem sa Vás opýtať že aké máte skúsenosti zo skúšok z autoškoly-minulý rok alebo tento rok,nejaké tipy a otázky,na čo si treba dávať pozor a tak...Ďakujem Vám
a pozor na niektoré zradné križovatky,
docela chytáky,
napr. v N.M.n.V tá "dvojitá cesta od novéj budovy okresného úradu - tam treba zastat 2x a dat prednost..
@simka7192 ahoj ja som robil tento tyzden a tak kazde mesto je ine a pod tak si mala jazdy tak hadam poznas tie krizovatky kde budes mat skusky ale ja som to mal celkom v pohode..len prvykrat som kuzelku tukol tak na to davaj pozor..testy sa nauc, su na nete a su tie iste na testynavodicak.sk ..urobil som si ich velakrat a vedel som ich s istotou..na jazde davaj pozor a neponahlaj sa - neprekroč rychlost, davaj prednost v jazde, sleduj značky, chodcov a pod aby ti ziadny nevbehol pod kolesa nemal by byt problem ..kazdy raz spravi tak verim ze aj ty!
Nezabudni, že od januára tohto roku sú zaradené znova technické otázky.
Otvoríš si kufor a tadá, toto je xy toto je zy toto je yz
povinná výbava je ...
a iná sračky
na tu mas testy co su aj na skuskach teda ja som mala taky pocit euromiko.com/autoskola/testy ..... a skusok sa neboj len treba sledovat znacky a vediet zakladne pravidla ani technickej otazky sa neboj sadla som si k nemu do auta a on sa len opytal na prevadzkove kvapaliny neni to nic strasne ale chalanov sa pytal tahsie napr. brzdy pneumatiky ale chvalabohu o vyfuku a tychto blbostiach nic nedal a kuzelky to je cele len o tom kukat sa do spetaku a tocit ku kuzelu a vyrovnavat a s nami sedel instruktor v aute a niektorym aj pomahal a ukazoval ze kedy maju tocit tak mozno aj ten vas bude taky dobry no hlavne vela stastia
@laurikaaa my sme nemali ziadne nove technicke otazky akurat sa zmenila autolekarnicka na lekarnicku co viem inak nic take...ziadne otvaranie kufru a daval vacsinou len povinuu vybavu vymenovat
@laurikaaa ja som robila pred cca dvomi rokmi skúšky a už vtedy sa policajt pýtal tie otázky povinná výbava, otvoríš kapotu a tu je motor, tu taká kvapalina, tu hentaká..
Takže hlavne načo nezabudni je:Smerovky na tie sa zabuda isto.Každemu zastav na prechode a pred prechodom spomal ak si mysliš že by niekto mohol ist.Pozor na cyklistov poriadny odstup od nich netlač sa na nich.A potom už len križovatky .A vždy pri prechadzani do ineho pruhu a pozerania sa napriklad tam odkial maju prednost sa vždy pozri potočením hlavy aj do spetakov.Lebo policajt si pomyslí že si sa tam nepozrel a jeeeb.
robila som minuly tyzden, testy najdes hocikde na internete staci napisat do google testy autoskola a mas to.. ja som este predvecer skusok pisala doma testy na 49 a rano som tam sla s tym ze bud dam, alebo nedam a ked nedam, tak dam na opravne a bum 55 mi sadol test, stastna ruka co to tahala ha ha a otvarali sme aj kufor ale nic strasne hlavne nebyt v strese, ja som sa len toho bala ze test vytiahnem nejaky tazky a ze sa nedostanem na jazdu ale ked sa uz dostala za testy tak som vedela ze to bude uz ok jazdy som sa nebala
nezabudaj na smerovky, pozor na chodcov, prechody ak uvidis cloveka mierit k prechodu zastan radsej, potom na plynule preradovanie, neprekroc rychlsot, radsej chod pomalsie nikdy nevies kedy ti zahlasi policajt ze idete zabocit, pozor aj na to ak by sla zena s kocikom po ceste, alebo na podgurazenych chodcov.. (lebo ja som mala aj takych asi styroch co sli cez celu cestu s čučom v ruke )
@lyterka za chvíľu robím skúšky v NM a ani neviem že tam také niečo je ... My tím budovám hovoríme banány a pri nich je kruháč, z ktorého idú normálne cesty a potom ďalej 2 cesty pre každý smer, smerom ku kinu.
inak čím bližší je termín skúšok, o to menej viem z testov a robím viac a viac chýb na jazdách .. ja som vedel jazdiť, išlo mi to ale teraz robím také chyby, že sám sa divím ako som niektoré veci mohol spraviť
@snowphil mno myslela som, (sice najlepšie ti to ukazat na mape, a ked si to pozrieš tam, a priamo v teréne)
tak ja som vyletela na skuške práve na tej "dvojcestbej križovatke - išla som po ceste od žel.stanice, popri nemocnici,/supermarkete, (smerom k tomu kostolu s hranatou vežou) a pri "prvej ceste som ovšem zastala a pozrela sa, ale tú druhú som už ovšem nevnímala jako samostatnú cestu, že takmer HNED VZAPATI po tej prvej ceste je treba zastat a pozret sa eštre raz, (kedže je to taká kus čudná cesta - 2 jazdné smery,pruhy, v strede predelené pásom, vyvýšením ostrovčekom trávy
a myslím tú cestu, co ide od budovy starého gymnazia, až po ten nový okresn.úrad)
@21 "..banány Hehe a pri nich je kruháč, z ktorého idú normálne cesty a potom ďalej 2 cesty pre každý smer, smerom ku kinu..." - njjů, ano vlastne túto 2cestu myslím,
na tú (a podobné) bacha
@delegatka "..asi styroch co sli cez celu cestu s čučom v ruke.." - to si jako vyriešila :o
@18 ..nj, proste zahrat tak trochu aj také "divadlo pri tej jazde, /abo jazdit tak, jakoby si to niekomu názorne ukazoval,-a, jako sa má jazdit, techniky sposoby jazdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
docela chytáky,
napr. v N.M.n.V tá "dvojitá cesta od novéj budovy okresného úradu - tam treba zastat 2x a dat prednost..
Otvoríš si kufor a tadá, toto je xy toto je zy toto je yz
povinná výbava je ...
a iná sračky
testy sú v podstate rovnaké všade tie otázky cvičisko treba natrénovať a potom jazdu už nejak využiť skúsenosti čo aspoň aké také si nadobudla a ideš
záleži aj od mesta, niekde ľudia robia autoškolu v meste kde majú pár križovatie aj to bez semaforov :/
Aspoň v Žiline je také najhoršie ak ti na skúšky príde policajtka....
inak čím bližší je termín skúšok, o to menej viem z testov a robím viac a viac chýb na jazdách .. ja som vedel jazdiť, išlo mi to ale teraz robím také chyby, že sám sa divím ako som niektoré veci mohol spraviť
tak ja som vyletela na skuške práve na tej "dvojcestbej križovatke - išla som po ceste od žel.stanice, popri nemocnici,/supermarkete, (smerom k tomu kostolu s hranatou vežou) a pri "prvej ceste som ovšem zastala a pozrela sa, ale tú druhú som už ovšem nevnímala jako samostatnú cestu, že takmer HNED VZAPATI po tej prvej ceste je treba zastat a pozret sa eštre raz, (kedže je to taká kus čudná cesta - 2 jazdné smery,pruhy, v strede predelené pásom, vyvýšením ostrovčekom trávy
a myslím tú cestu, co ide od budovy starého gymnazia, až po ten nový okresn.úrad)
na tú (a podobné) bacha
@delegatka "..asi styroch co sli cez celu cestu s čučom v ruke.." - to si jako vyriešila :o
@18 ..nj, proste zahrat tak trochu aj také "divadlo pri tej jazde, /abo jazdit tak, jakoby si to niekomu názorne ukazoval,-a, jako sa má jazdit, techniky sposoby jazdy