Ahojte, idem si robiť o pár dní skúšky na vodičák a chcem sa vás spýtať na rady, tipy na skúškach..... Ako zvládnuť kužele a policajta v aute.... ak ste si tiež robili v BB kde chodia chytať na jazde? na čo si mám dať pozor, a tak celkovo vaše skúsenosti
ako zvládnuť policajta v aute? pravým hákom do brady
(hlavne pokojne, sleduj značky, na križovatke si kľudne zastaň alebo choď na jednotke, celkovo ak pôjdeš pomaly raď radšej nižší stupeň a v pohode budeš)
Ja som v BB bol jazdiť najskôr na tom veľkom parkovisku čo je pri starej Sásovej (neviem ako sa to presne volá) a potom som bol jazdiť na Kazačku (to veľké parkovisko na Uhlisku), no a potom sa chodí jazdiť po meste
Ale je to pohoda, minimálne mne to bola pohoda, keďže od svojich 15 rokoch som chodil s ocom jazdiť na poľné cesty a parkoviská
nezabudni si zapnúť svetlá na kuželoch + tie ostatné blbosti, pás blabla akokeby si šla do premávky
ak si mala dobrého inštruktora tak ťa isto vzal na tie zákerné miesta zákaz vjazdu pri mcdonalde, stopka pri kauflande, križovatka pri stvčke (ak ideš od nej doľava rovno), veľký kruháč pri europe (pruhy)
nesmej sa aby si uvoľnila nervozitu (mňa zahriakol že čo mi je vtipné
a pustila som spojku na križovatke (čiže mi to zdochlo, ale ešte sme stáli) bo mi inštruktor šepkal niečo že ju mám pustiť... policajt sa len spýtal že čoto, ja že trošku nám to zdochlo a v pohode šli sme ďalej.. hlavne pozor na stopky a prednosti a zákazy vjazdu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
(hlavne pokojne, sleduj značky, na križovatke si kľudne zastaň alebo choď na jednotke, celkovo ak pôjdeš pomaly raď radšej nižší stupeň a v pohode budeš)
Ale je to pohoda, minimálne mne to bola pohoda, keďže od svojich 15 rokoch som chodil s ocom jazdiť na poľné cesty a parkoviská
ak si mala dobrého inštruktora tak ťa isto vzal na tie zákerné miesta zákaz vjazdu pri mcdonalde, stopka pri kauflande, križovatka pri stvčke (ak ideš od nej doľava rovno), veľký kruháč pri europe (pruhy)
nesmej sa aby si uvoľnila nervozitu (mňa zahriakol že čo mi je vtipné
a pustila som spojku na križovatke (čiže mi to zdochlo, ale ešte sme stáli) bo mi inštruktor šepkal niečo že ju mám pustiť... policajt sa len spýtal že čoto, ja že trošku nám to zdochlo a v pohode šli sme ďalej.. hlavne pozor na stopky a prednosti a zákazy vjazdu