ak si dobre pamatam, tak my sme to mali 6 hodin cviciska, 30 alebo 31 hodin na ceste a hodinu mal venovat oboznameniu s vozidlom, ale u nas to zhrnul za 10 minut predtym nez sa slo na cvicisko, takze sa nam hodina usetrila.
je to podla zakonov, toto je minimum ale mozes si potom objednat nejake extra jazdy ak by si si nebola ista
niektoré autoškoly aj tak nedodržiavajú to, ako by to malo byť... u nás je jedna čo má tri teórie do mesiaca máš vodičák .. ale to je blbosť... my sme mali mesiac teórie 3x do týždňa a jazdy neviem koľko ale tak tých 15 môže byť
kks to som to este dobre vychytal ziadna prva pomoc ziadne psychotesty , jazdy som zmakol behom tyzdna a teoriu do dvoch a na motorke som sedel asi tak raz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
34 teórie
a hodina je 45minút
@1 nikdy ma nezaujímalo, koľko hodín autoškola má, ale viem, že z tých 32 jázd je ešte niekoľko "kuželiek"
je to podla zakonov, toto je minimum ale mozes si potom objednat nejake extra jazdy ak by si si nebola ista