Ahojte, zaujímalo by ma ako ste mali hodiny a jazdy v autoškole. Najprv niekoľko hodín teórie, potom trenažér, tak autocvičisko, a tak už jazda v meste alebo ste mali aj jazdu mimo mesta? ... A jazdili ste aj s vozíkom??? Lebo keď mi bolo povedané, že 3 h
@15matka14 pretože tvoji známy robili ešte podľa starej vyhlášky. V novej vyhláške je , že sa musí odjazdiť aj s vozíkom. ja som tiež bez vozíka jazdil. nová platí od 1.1 2011 sa mi zdá ale niesom si istý.
@15matka14 Tak to mas ale lepsie ! Aj ja chcem jazdit s vozikom !
A ono je to asi individualne - kazda autoskola, ako si to rozvrhne .. Ja som napr. isla na jazdu uz prvu hodinu - on dosiel instruktor a povedal: No, tak teraz pojdeme na ucebnu, spravime si teoriu a potom sa zavezies domov" a nemohla som namietat . Trenazer som nemala vobec, strata casu.
ja som nemala ziadny trenazer sla som hned jazdit autom ... a mala som vozik jednu hodinu a to som totalne ten vozik ignorovala..instruktor: vsimas si vozik ako ide za autom v spatnych? ja: hej jasne... takze tak a prvu hodinu sme skusali take ze pohynat sa a preradovat a somariny druhu jazdu som sla uz kadetade
teória+trenažér (niekto ho absolvuje len raz niekto musí viackrát) a potom jazdy .... a podľa novej vyhlášky od začiatku tohto roka sa musí jazdiť aj s vozíkom
Ja som robil vodičák v apríli a nejazdil som s vozíkom Spolužiaci vo februári a tiež nič, kamrátka minulý rok ešte a furt bez vozíka, záleží to od autoškoly, a od inštruktora... A máš to tak že máš teóriu, potom (ak ho autoškola má) trenažér (kamarát to mal zároveň s teóriou) a potom ideš jazdiť. Ja čo som robil v TT tak z teórie ti stačí prebrať križovatky a môžeš ísť jazdiť.. A jazdy boli hneď v meste, potom nejakú 4. alebo 5. jazdu na cvičisko a potom ďalej jazdíš...
nepamatam kolko teorie som mal ale 6 vyucovacich hodin trenazeru (s autom to ma spolocne akurat to ze to tak vyzera ) a 31 vyucovacich hodin jazdy... bez vozika
a ešte ma zaujíma ako ste to mali s potvrdením od lekára na vodičák- koľko ste cca platili a či sa platí za každú jednu pečiatku od lekára na tom papieri alebo len všeobecne za potvrdenie bez ohľadu na množstvo pečiatok, ktoré vám lek. dá. (neviem ako vám, ale mne kázal inštruktor na ten papier pýtať od lek dokopy 5 pečiatok)
ja som mal pár hodín teórie, potom rovno jazdy. trenažér som nemal, ani vozík. na cvičisko som išiel pár hodín pred skúškami. ale vtedy keď som si ja robil vodičák nebol povinný vozík. teraz je
@15matka14 Ja som platil 16 eur, to ti dajú v autoškole prihlášku a to ti orazí lekár... Kamarát platil 12, ďalší doniesol fľašu... To podľa toho jak si na tom s lekárom... A potom platíš kolok 6,50€, keď si už podávaš žiadosť, 33€na skúšky, a ja som mal 28€ zdravotný kurz, ten neviem koľko inde stojí.
@15matka14 ?? ja som mala jednu peciatku ale viem ,ze potom to dako menili... za jednu som dala 20e...urcite by si neplatila za kazdu to by bolo strasne vela a plati sa od 16-20e
@smajdalf no hej papier som dostala a inštruktor mi povedal, že mám do pýtať do každého okienka 1 pečiatku-okienka sú tam 2 + tam ako je napísane niečo v zmysle "sposobilý bez ob,edzenie" spôsobilý s obmedzením" "nespôsobilý" tak čo sa ku mne nehodí prečiarkuť + ku každej tejto "frázičke" pečiatku...ukazoval mi aj prihlášku niekoho iného a naozaj tam ma 5 pečiatok...
@nixxina tak dúfam, že to tak nebude, lebo to by som potom cca 100e platila len za pečiatky
Ja som mala normálne teóriu a tam nám povedali, že musíme mať absolvovaných určitý počet teoretických hodín, aby sme mohli sadnúť do auta. Trenažér som nemala, išla som na cvičisko, tam som bola tuším 2 či 3 krát a zároveň s tým som tuším mala ešte aj teóriu
ja som mala najprv celú teóriu, potom prvá jazda v meste, druhá diaľnica, cvičisko až niekedy keď som polku jázd mala odjazdené, a trenažér som nemala vôbec (našťastie). Platí sa za potvrdenie ako také, nie za každú pečiatku ale nepamätám, koľko to bolo.... okolo 10-15 e sa mi zdá
@filus no, platila som 17 za všetkých 5 pečiatok, pýtala som sa či to všetci pýtajú 5 pečiatok a vraj, že hej, že tak to teraz platí...
@soraya prečo " trenažér som nemala vôbec (našťastie)? " ... ja budem mať aj trenažér, vraj aby mi do rúk a hlavy "vošlo" dávanie smeroviek, prehadzovanie rýchlosti atď..ale tiež povedal, že fakt to ej len kvôli tomu, aby som sa do toho trochu dostala, pretože aj tak na trenažéri necítim auto pohnúť sa, takže to len tak
zaplatil som vodičák, potvrdil u lekárky, hodiny mesiac 2x do týždňa a mesiac raz do týždňa, jazdil som od začiatku, bez trenažéra, bez cvičiska, jedna jazda z prívesným a hotové ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A ono je to asi individualne - kazda autoskola, ako si to rozvrhne .. Ja som napr. isla na jazdu uz prvu hodinu - on dosiel instruktor a povedal: No, tak teraz pojdeme na ucebnu, spravime si teoriu a potom sa zavezies domov" a nemohla som namietat . Trenazer som nemala vobec, strata casu.
a ešte ma zaujíma ako ste to mali s potvrdením od lekára na vodičák- koľko ste cca platili a či sa platí za každú jednu pečiatku od lekára na tom papieri alebo len všeobecne za potvrdenie bez ohľadu na množstvo pečiatok, ktoré vám lek. dá. (neviem ako vám, ale mne kázal inštruktor na ten papier pýtať od lek dokopy 5 pečiatok)
@nixxina tak dúfam, že to tak nebude, lebo to by som potom cca 100e platila len za pečiatky
@soraya prečo " trenažér som nemala vôbec (našťastie)? " ... ja budem mať aj trenažér, vraj aby mi do rúk a hlavy "vošlo" dávanie smeroviek, prehadzovanie rýchlosti atď..ale tiež povedal, že fakt to ej len kvôli tomu, aby som sa do toho trochu dostala, pretože aj tak na trenažéri necítim auto pohnúť sa, takže to len tak