Pobavte ma nejakými zážitkami (vtipnými) alebo aj nie potrebujem motiváciu, lebo dnes som so sebou absolútne nebola spokojná, zatiaľ čo včera som jazdila ako kráľovná ...
na asi prvych desiatich jazdach mi auto pravidelne skapinalo.
Stal som v rade na krizovatke a skocila zelena,chcel som sa rozbehnut a zdochlo mi,zastresoval som,nastartoval som na jednotku bez spojky,auto skočilo,instruktor kolaboval,auta za mnou zmeskali zelenu,vsetci sme boli spokojni.
instruktor bol stary cholericky kokot ktory ma neustale nutil vybiehat pred auta lebo "to este stihas" aj ked vedel ze mi robi problem rozbiehat sa,tak sa casto stavalo ze som chcel vybehnut,motor reval,ja som stal,a kokot mi stal na spojke...
hhh tak ja tiež už chodím, jazdím niekedy ako opitá, ťažko si zvykám na tak úzky pruh :/ .. ale bez srandy, som trochu hysterická a vždy ma prenasleduje autobus,kamión alebo inak veľké vozidlo, som z toho na prášky neviem sa oprieť ani o sedadlo taká som vystretá a sústredím sa... neviem neviem či niekedy zo mňa bude dobrý vodič
Minule ma donútil otáčať sa pred gymplom no trapas, volantom som otočila asi trikrát dookola a vravím mu to a on na to,že načo to kriste počítam mám len točiť dokým to ide fasa.
Alebo sa predomnou fakt vliekla iná autoškola a ja taká,že či ho môžem predbehnúť..on rehot,že niektorí si trúfnu predbiehať len po ukončení a aj to sa boja a ja smelo .. hmm
@interrupcio na úbohých cestách na južnom Slovensku fakt sú tie cesty úzke ..
Inak pamätám si na úúúplne prvú jazdu on hrdo vysadol,že mám ísť šoférovať ja..som na neho zkríkla či sa zbláznil a nepohla som sa, potom ma nejak z auta vytiahol a išla som do deiny,kde som v živote nebola a ani som nevedela,že existuje išla som 45 a myslela som si,že idem aspoň 120 katastrofa
k @15 ma napadlo, moja prva jazda bola samozrejme na cvicisku,par koleciek,a druhy den druha jazda,idem k autu a ze sadni si za volant...nevedel som vobec nic,isiel som po hlavnej do mesta a cez mesto do dediny,no medzi mestom som si isiel 110 a instruktor vedla vobec nesledoval len telefonoval opakujem,druhykrat som sedel v aute(fabia) a tahal som 110 a instruktor mal pici
nejaké extra vtipné zážitky nemám, ale tak pravidelne chytám inštruktora za koleno v snahe chytiť radiacu páku ... raz sme išli, inštruktor komentoval že ahá aký " zasran " má také pekné auto a ja pozriem vedľa a zrazu mi ten " zasran" kýve tak sa inštruktor smial a ospravedlnoval ze nevedel, ze ho poznam ...desať jázd som mala zatiaľ, ale nič mega vtipné sa nestalo zatial ... ale zistila som, že neviem kde je pravá a ľavá strana .... inštruktor : pojdeme doprava a ja dávam smerovku doľava a suverénne si odbočím, za sprievodu inštruktorovho smiechu
@fxx ten môj dnes tiež telefonoval tak som si šla po svojom a keď zložil tak zahlásil " nemôžem si dovoliť telefonovať celý deň, ale keď telefonujem tak ti to ide dobre" ... keď mi nechytá volant pri každej možnej príležitosti tak jasné že mi to ide dobre... inak, 110 som na tachometri ešte ani nezazrela ani nechcem, som verná 40tke to ti ako napadlo ?
@natyn to so smerovkami sa stava aj mne neviem preco, to len za volantom som taka vytreta.. pozeram dolava a uz idem dat dolava smerovku a opytam sa instruktora "cize doprava ideme?" potom si pridem ako debil..
inak nic dako vtipne ma nenapada, ale smejem sa casto na jazde, lebo mam super instruktora, i ked niekedy vie byt dost zakerne hovado, ale nemenila by som ho.. az mi je luto, ze mi uz koncia jazdy
@hopelight ja už mám vodičák skoro pol roka a obiehal som raz... kamión ktorý ma ozaj sral, mimo dediny šiel 40 na serpentínach kde bola strašná sranda tak do dvojky, 60 a preletel som okolo..
Ja som práve dostal inštruktora, ktorý bol maximálne alergický na jazdu pomalšiu, než bola povolená rýchlosť (idem po meste 45, povolená 50 a on na mňa "ale prečo sa tu tak vlečieme")? Niektorí vodiči zo mňa asi mali obavy, lebo kde inštruktor mohol, tam ma k rýchlym štartom a predbiehaniam povzbudzoval ("len tomu motoru dajte 4000 otáčok, aby sme na tej križovatke nezavadzali").
Najlepšie ale bolo, keď ma zobral na predposlednej jazde na diaľnicu a cestou späť zistil, že sa za 20 minút potrebujeme vrátiť vyše 40 km + ešte trochu cez mesto, lebo hneď po mne má ďalšiu jazdu. Že "poponáhľajme sa, dobre?" Fabia 1.2, zo všetkých strán veľké označenia "autoškola" a ja si v 135 km/h beriem na diaľnici všetkých zaradom, pričom s inštruktorom úplne ležérne debatujeme. Tie pohľady šoférov vpredu, keď som dával každých 30 sekúnd smerovku, že idem obiehať, museli byť super.
@decay veď aj ja len za volantom si mýlim strany a dávam priblbé otázky nechápem a tiež mám takého inštruktora, že sa celú jazdu smejem na jeho poznámkach
Ja už som to hovorila asi x-krát, ale ja si proste nemôžem pomôcť - ako som mohla prejsť cez červenú, zastaviť uprostred križovatky a zacúvať naspäť a vedľa mňa ešte stáli policajti - to sa podľa mňa nepodarí len tak hocikedy .
u mna stopky neexistuju :d vzdy si to preletim a instruktor v tom sliapne na brzdu , kedze nieje priputany tak si ojebe hlavu o palubnu dosku a ja s aho stale pytam ci mu to za to stoji ked aj tak nic neslo to mama skoror na kazdej jazde ze ho chytam za kolen uz ani spominat nemusim si pohodak skoci kupit noviny a potom ich pol hodky cita a ja soferujem kadial sa mi paci
na prvej jazde mi na kruhaci asi 8x za sebou zdochlo auto , instruktor mal dost nervy za mnou kolona asi kilometer nakoniec som nechtiach zastavila premavku na celom kruhaci a az tak som supesne presla no stava sa
asi na druhej jazde som skoro nabúrala do kamiónu, asi na desiatej jazde mi začalo skapínať auto na križovatkách a pritom to bol čas kedy som už mala fičať bez problémov,ale u mňa tie problémy šli na povrch práve vtedy brzdila som na poslednú chvíľu, čo robím vlastne aj teraz.. pravidelen by som zrážala chodcov ba priechodoch keby neni brzdy na inštruktorovej strane .. ale inak som nič extra nestvárala..ale najviac sa mi páčilo keď som šla na diaľnici a inštruktor len hučal nech pridám, lebo ja som si šla 80 a bála som sa okolia
doteraz som nemala este ani jednu teoriu, ale uz dve jazdy mam za sebou... zatial bez problemov, bez zdochnuteho auta..mam nejako stastie, ze v krizovatke skoro nikde nie su auta a nepotrebujem to roztahovat opat z jednotky.. s tou pravou a lavou stranou to je aj u mna niekedy opacne, ale horsie je, ked mi povie, ktory vyjazd mam pouzit.. asi dvakrat sa mi stalo, ze som sa prepocitala a pouzila som namiesto 4. vyjazdu az piaty, namiesto druheho stvrty ale tak..bolo mi povedane, ze jemu je jedno, kadial sa vozime
okrem toho, ze vzdy telefonuje a neustale mi hovori, ze mam spomalit, je to pohodak ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Stal som v rade na krizovatke a skocila zelena,chcel som sa rozbehnut a zdochlo mi,zastresoval som,nastartoval som na jednotku bez spojky,auto skočilo,instruktor kolaboval,auta za mnou zmeskali zelenu,vsetci sme boli spokojni.
instruktor bol stary cholericky kokot ktory ma neustale nutil vybiehat pred auta lebo "to este stihas" aj ked vedel ze mi robi problem rozbiehat sa,tak sa casto stavalo ze som chcel vybehnut,motor reval,ja som stal,a kokot mi stal na spojke...
stači?
Minule ma donútil otáčať sa pred gymplom no trapas, volantom som otočila asi trikrát dookola a vravím mu to a on na to,že načo to kriste počítam mám len točiť dokým to ide fasa.
Alebo sa predomnou fakt vliekla iná autoškola a ja taká,že či ho môžem predbehnúť..on rehot,že niektorí si trúfnu predbiehať len po ukončení a aj to sa boja a ja smelo .. hmm
moja tema ked som mal rovnaky problem ako ty
Inak pamätám si na úúúplne prvú jazdu on hrdo vysadol,že mám ísť šoférovať ja..som na neho zkríkla či sa zbláznil a nepohla som sa, potom ma nejak z auta vytiahol a išla som do deiny,kde som v živote nebola a ani som nevedela,že existuje išla som 45 a myslela som si,že idem aspoň 120 katastrofa
inak nic dako vtipne ma nenapada, ale smejem sa casto na jazde, lebo mam super instruktora, i ked niekedy vie byt dost zakerne hovado, ale nemenila by som ho.. az mi je luto, ze mi uz koncia jazdy
ináč, vodičák som spravila a už rok a pol veselo jazdím (predbieham však už len cez prerušovanú
Najlepšie ale bolo, keď ma zobral na predposlednej jazde na diaľnicu a cestou späť zistil, že sa za 20 minút potrebujeme vrátiť vyše 40 km + ešte trochu cez mesto, lebo hneď po mne má ďalšiu jazdu. Že "poponáhľajme sa, dobre?" Fabia 1.2, zo všetkých strán veľké označenia "autoškola" a ja si v 135 km/h beriem na diaľnici všetkých zaradom, pričom s inštruktorom úplne ležérne debatujeme. Tie pohľady šoférov vpredu, keď som dával každých 30 sekúnd smerovku, že idem obiehať, museli byť super.
no...to som zvedavá na moju autoškolu
na prvej jazde mi na kruhaci asi 8x za sebou zdochlo auto , instruktor mal dost nervy za mnou kolona asi kilometer nakoniec som nechtiach zastavila premavku na celom kruhaci a az tak som supesne presla no stava sa
doteraz som nemala este ani jednu teoriu, ale uz dve jazdy mam za sebou... zatial bez problemov, bez zdochnuteho auta..mam nejako stastie, ze v krizovatke skoro nikde nie su auta a nepotrebujem to roztahovat opat z jednotky.. s tou pravou a lavou stranou to je aj u mna niekedy opacne, ale horsie je, ked mi povie, ktory vyjazd mam pouzit.. asi dvakrat sa mi stalo, ze som sa prepocitala a pouzila som namiesto 4. vyjazdu az piaty, namiesto druheho stvrty ale tak..bolo mi povedane, ze jemu je jedno, kadial sa vozime
okrem toho, ze vzdy telefonuje a neustale mi hovori, ze mam spomalit, je to pohodak ..