@gnomeslayer tsi 160koni myslim ze to je ten 118kw oplati sa ? Ocaril ma, teraz mam golfa 4 do srotu tak zhanam nieco lepsie...rocnik 2010 mam vo vyhliadke
@hagelslag Ta co, podvozok golf V, interier golf V, dobre jazdne vlastnosti aj ked nie som fanusik vw, auticko zive, dobre sprevodovane, origo sedacky som bohuzial neokostoval. Z hladiska nahradnych dielov je to fajn, ceny nie su prehnane. Ja by som aj tak nesiel do 1.4, ale do 2.0 tsi, tam sa ale moze srat variabilne casovanie ventilov. Tieto maloobjemove 1.4 mali problemy s
rozvodovou retazou, ked kupis jazdenku a je to zanedbane, ved vies co sa moze stat... Vadilo by ti ist do nizsich rocnikov, alebo chces skor tieto novsie? A vraj je na tom vrodena vada motorceky okien rovnako ako na mojej e46. ked vies servisovat auto, podla mna dobra volba, ale aj tak som za 2.0 tsi nie 1.4, Celkovo ja osobne by som aj tak nesiel pod 2litre a pod 6 valcov, ale to som zase ja nie ty.
@gnomeslayer osobne som premyslal aj nad nissan 350z 280k 3.5 v6 motor za 8tis. ale kto by to servisoval stale? spojka 50tis km a tak...co odporucas tak do 12tis?
@hagelslag No pekne, z domu som ti napisal komentar a teraz citam, ze ho vobec nepridalo. hej 350z som videl nejake 2004-5 rocniky okolo 9-10tis v dobrom stave, ale naco to.. Ja ti nechcem odpovedat zaujato z toho, co mam rad, tak mi povedz, co s tym autom chces robit, ci chces benzin alebo naftu, rocny najazd, na kolko ti ide o komfort a vykon auta, kde s tym chces vsade jazdit, aku vybavu atd. ja by som si kupil e36 540i, zajebal tam LPG a k tomu kupil nejakeho swapnuteho Jimmyho/samuraja do lesa.
@gnomeslayer edit: e39, nie 36. No a ked sa ti to scirocco paci, tak why not, ale skor ten 2.0, vcera som sa tak zahladel na to auto, a ked si odmyslim ten obycajny golfacky interier, tak sa mi to celkom paci, aj ked je to wagen.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
rozvodovou retazou, ked kupis jazdenku a je to zanedbane, ved vies co sa moze stat... Vadilo by ti ist do nizsich rocnikov, alebo chces skor tieto novsie? A vraj je na tom vrodena vada motorceky okien rovnako ako na mojej e46. ked vies servisovat auto, podla mna dobra volba, ale aj tak som za 2.0 tsi nie 1.4, Celkovo ja osobne by som aj tak nesiel pod 2litre a pod 6 valcov, ale to som zase ja nie ty.