pls nejaka baba, ktora to to robila alebo robi. chela by som sa spytat ake su zarobky ake podmienky (vek, ci treba objednat z kazdeho katalogu...) a ci je to celkovo vyhodne
@kittyss Objavila som novu web stranku www.viaddress.com, ktora mi umoznuje nakup nakup cez internet vo velkych obchodnych domoch v Amerike. Amazon.com, Sears, Kohl's, BestBuy, Walmart, Zappos...Vsetko co som nakupila mi bez problemov zaslu na moju adresu na Slovensku. Registracia je zadarmo na www.viaddress.com. Velmi vyhodne ceny za postovne. Funguje to skvele
moc dakujem... a nevies este prosim ta ze kde najdem ete nejake info o tom napr tych darcekoch a objednavkach a ze ci treba mat18 a pod??? lebo na stranke aj letacikoch je vsade to iste..
tak tuším, že u nich je podmienkou mať tých 18násť len si už niesom 100% istá
veď ak by tak sa môže mamču urobiť AL
nezvyknú u vás v meste byť také tie stánky AVON? ak hej tak tie AL/AG ti dajú materiál k tomu, dajú ti katalog a zaregistrujú ťa ... ako malo by sa to dať aj cez net na ich stránke len neviem či to už funguje (zadávanie lokality) » reg.avonkariera.cz/sk/form/profile...
ak nie tak si skús dať » www.avon.sk/PRSuite/locator... a vyhľadaj si niekoho z tvojho bydliska a s ním sa dohodni o prospektoch a tak
objednáva sa cez net a aj cez sms sa dá
a príde ti balíček zhruba do 24 hodín tuším buď dobierkou alebo kuriérom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
bo vsade je pisane, ze je ten tovar lacnejsi o 30% tak som chcela vedet ze ci je to pravda.. abo ako to je
lebo niekde to je pisane ak ze 25-69€ je 15% 70-100 ze je 20% a tak.... ci???
ono to je len o tom, že ak chceš dostávať darčeky tak musíš prvú kampaň nad 35€ potom druhú nad neviem koľko, tretiu tiez, atd
ale ak tie darčeky nechceš (somariny sú to poväčšinou podľa mňa) tak sa toho vôbec nemusíš držať
a objednava sa cez net alebo postu ci??...
veď ak by tak sa môže mamču urobiť AL
nezvyknú u vás v meste byť také tie stánky AVON? ak hej tak tie AL/AG ti dajú materiál k tomu, dajú ti katalog a zaregistrujú ťa ... ako malo by sa to dať aj cez net na ich stránke len neviem či to už funguje (zadávanie lokality) » reg.avonkariera.cz/sk/form/profile...
ak nie tak si skús dať » www.avon.sk/PRSuite/locator... a vyhľadaj si niekoho z tvojho bydliska a s ním sa dohodni o prospektoch a tak
objednáva sa cez net a aj cez sms sa dá
a príde ti balíček zhruba do 24 hodín tuším buď dobierkou alebo kuriérom
-musíš mať minimálne 18
-máš 15% základnú zľavu a od výšky objednávky sa ti vyráta buď 20 alebo viac %
-poštovné platíš ak si objednáš menej ako 30€
-za tovar platíš po doručení, máš priloženú faktúru...
ešte niečo?