Pripadam si jak nejaky stalker ale posledne hodiny som robil prieskum na FB a zistil som, ze je v Bratislave celkom dost azijskych dievcat a po vacsine aj velmi peknych.
na skole ich par mame. no a zatial hocikde kde som sa stretla s aziatkami vzdy to boli maxiskvele vystajlovane baby, co sa mi dost paci, lebo som si nikdy nemyslela, ze aziatky maju taky super vkus
@semhamforas za 4 mesiace uz pojde mohamed k hore na NZ ich je vraj mrte, ale dik za ponuku, ak by som sa nahodou niekedy vratil a bolo by to bez cinanky, tak sa ti ozvem
@mielikki "podniká" v česku alebo vo zvelene nechce dať na javo svoju lokalitu a inak hento čo bolo pred časom v novinách o tých ženksých čo rkadli z obchodov pod suknami dlhymi a tak oblečenie tak jedna z nich bola ona
@semhamforas hej som to odkladal kvoli byvalej, kvoli praci, kvoli kadecomu, ale uz som sa rozhodol. 12.12. tam odchadza kamos a v prvej polke buduceho roka chceme odist asi dalsi 3-4 slovaci fico nas donutil
to mi iba pripomenulo, že som minule videl nejaký dokument o Miss Vietnam České republiky .. a vtedy som si uvedomil, že hoci je na Slovensku ľudí z Ázie veľa, žiadnych osobne nepoznám, nie sú väčšinou veľmi otvorenou komunitou
@mielikki vrátila? "---- počuli sme že ťa videl ktosi na nejakom videu" v moemnte "NIE NIE NIE NIKTO MA NENATACAL! " a susedin tatko ju videl v mobile jej kamarata s nevim kolkatimi
@tikalok ked som bol v JAR mal som spoluziacky cinanky aj korejcanky a tie naopak boli velmi otvorene. Vlastne to boli prve baby, ktore sa mi prihovorili same od seba. Neskutocne mile a krasne stvorenia
@tommyhot do tych NZ alebo kde pojdem aj ja asi na lov ak hovoris ze su tam hadam si nieco ulovim pripadne ak vies kde su konkretne tak pojdem aj s tebou
@wewo a ake su azijatky v Prahe?? myslim povahovo, lebo pocul som vraj, ze su uz dost asimilovane (ak sa uz narodili v Cesku), takze sa spravaju v podstate rovnako ako cesky....
Osobne nepoznam ziadnu. Zopar krat som videl aj fakt peknu aziatku na Slovensku. Jednu minule dokonca aj u nas na SvF. Zrejme prvacka. No ta zrovna nejak pekna nebola.
@james144 mal lenze sa mi neusli pracovne viza, kedze uz do dvoch tyzdnov boli pre slovakov "vypredane" a ja som to zacal riesit az v lete. Takze musim cakat na dalsie kolo, ktore bude az o neceleho pol roka..
som to zisťovala, ono podľa oficiálneho zoznamu je Nguyen 9. najčastejšie meno, ale je tam že Novák, Nováková, Svoboda, Svobodová, Novotný, Novotná, Dvořák, Dvořáková a potom Nguyen.. no a v tom Nguyen sú muži aj ženy, takže možno to bude aj prvé koniec koncov
a 40% všetkých Vietnamcov majú priezvisko Nguyen, prečo, to som ešte nezistila, ale chcem, hrozne ma to fascinuje
coze?? ja som z nich na makko (tvrdo) .. poznam ich kopec a v praci som spoznal jednu uzasnu filipincanku.. prvykrat jak som ju pocul som sa smial este 2 dni no a tak to potom slo,ze som poznal skoro vsetky azijatky na projekte
takze nic zle o nich nemozem povedat.. (do dialky nguyen thanh ahoj )
a keby nahodou sa tu objavila nejaka azijatka tak nech mi kludne napise
@46 tak má to niečo s dynastiou Nguyen, kt. tam vládla 1802–1945, vtedy udelovali to priezvisko ako čestné vyznamenanie(podľa wikipedie), podľa iného zdroja si ho väčšina ľudí ešte teraz volí na znak úcty (ten zbytok teda budú príbuzní tých vyznamenaných + tých čo vzdávali úctu .. a vlastne neviem prečo to sem píšem do diskusie o sexi vietnamkách, ale podľa mňa to je super keď si predstavím, že som Vietnamec a mám pol na pol šancu, či sa budem volať Nguyen alebo akokoľvek inak
@blueffect vcera som akurat cital jeden blog o azijskej krase. Zapadny pohlad na azijsku krasu su male oci, kludne aj tmavsia plet.. Azijsky pohlad na azijsku krasu su velke oci, biela plet. Celkom to nerozumiem, pretoze aizatka s velkymi ocami a biela jak stena je vsedna ako hociktora europanka.
@veronicaurban nastastie double eyelids nie su vzdy zarukou nejakych vyrazne velkych oci..
@veronicaurban a v com dominuje? Polovica europy je skrachovana a polovica z tej neskrachovanej polovice je negramotny vychodny blok s minimalnou zivotnou urovnou. Ja ti neviem, ale podla mna europa az na sever + nemecko nie je nic vynimocne.
Aziatky (tie pekné, rozoznateľné, najlepšie japonky a vietnamky) sú podľa mňa po slovenkách najkrajšie ženy na svete ( a zopár ich poznám, či osobne, či z dlhoročného dopisovania...)
dievčatá poznám len tak z videnia, ale môj kamarát je polovičný a je strašne pekný, ale keď ho vidíte prvý raz, príde vám trochu nereálny, pretože má tmavomodré oči, ale sú šikmé a má tmavšiu pleť a čierne vlasy a je dosť vysoký
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
Tiez si myslim, ze jecichvdost na skole mame cca 10 a mam taky neutralny nazor
a inak si stalker dosť podľa mňa a osobne nepoznám takže ani nemyslím
ja aziatov velmi nepoznam , ale tiez sa mi velmi pacia aziatky a rad by som sa z volakou peknou aziatkou zoznamil dlhodobejsie
lebo uz vazne rozmyslam, ze sa vydam do japonska alebo korei a najdem si tam volaku fešnú dievku
a smejem sa
O tom som nepočula, zaujímavé
Ale k veci , nepoznam osobne
hej bola ....
ale ešte by som sa nesmiala, možno poznáme budúcu veľkú hviezdu, len o tom nevieme
Inak skus blšak ak take v Blave máte.
@h8u vo vietname su Nguyen snad vsetci
som to zisťovala, ono podľa oficiálneho zoznamu je Nguyen 9. najčastejšie meno, ale je tam že Novák, Nováková, Svoboda, Svobodová, Novotný, Novotná, Dvořák, Dvořáková a potom Nguyen.. no a v tom Nguyen sú muži aj ženy, takže možno to bude aj prvé koniec koncov
a 40% všetkých Vietnamcov majú priezvisko Nguyen, prečo, to som ešte nezistila, ale chcem, hrozne ma to fascinuje
takze nic zle o nich nemozem povedat.. (do dialky nguyen thanh ahoj )
a keby nahodou sa tu objavila nejaka azijatka tak nech mi kludne napise
antifunebrak
a ja si prave myslim ze skor cinanky patria medzi co sa uz rodia s dvojitymi vieckami. Viac operacii si robia korejky
Mladí sú už ,,pokazení" nami a slovenskými hodnotami, ale rodičov by som s nimi nemenila.
@veronicaurban nastastie double eyelids nie su vzdy zarukou nejakych vyrazne velkych oci..
Toto je uplne cele zle:
A toto je pekne: