lol no nechodím tam už asi rok, a ani víno nepijem, ale v zime robia varené snáď všade. išli by asi sami proti sebe, keby nerobili. ale šak čoskoro budú trhy, tak na trhoch si dajte i keď neviem, kedy tu budeš
@luc.ka pub u zeleneho stromu?? kedysi to tam bolo znesitelne az na pomalu obsluhu. odkedy otvorili u zlateho bazanta tak zeleny strom je katastrofa. predposledne co som tam bol casnicka obliala kamosku mineralkou a ani ju netrklo sa ospravedlnit. potom posledny krat ked sme tam dosli ako partia 8 ludi a usadili sa casnici sa bavili pri vchode a vobec nas neobsluzili. to tam bol vtedy ten traged, a srtbavy. tak ich volam ja. tak sme sa postavili a sli inde. samozrejme neodpoustili sme si hlasnej poznamky vzhladom na obsluhu a vedenie prevadzky.
vravím, že som tam už rok nebola... ja si pamätám časy, kedy tam robila jedna moja známa (neviem, či tam je ešte stále), a vtedy tam bývalo nonstop plno. hoci obsluha bola na prdku vždy
v tom zlatom bažantovi som bola raz, no a popravde, stačilo. ale celkovo to nie je môj štýl už, radšej menšie a útulnejšie priestory, ideálne s dobrou hudbou. strom som vyberala čiste ako neutrálnu možnosť vychádzajúcu z rok a viac starých skúseností
@luc.ka ten koment som si nevsimol pred rokom to tam bolo este ako tak znesitelne. u zlateho bazanta sa ani mne nepacilo. ja dokonca nemam rad moc hlucne podniky. take kde hra hlasno hudba. preto skor mestiansky, sladovna su u mna preferovane. navyse super kuchyna a pivko
máme zjavne dosť odlišné preferencie hentie pivovary pre mňa nemajú vôbec žiadne čaro, to je proste také chlapské. na pivo a pokec o futbale raz som bola v jednom. akože, jedlo fajn, ale prišlo mi to trochu drahšie, než mi je milé a než som očakávala + ja pivo vôbec nepijem, a ak, tak jedine nejaké zahraničné ovocné. čo mi pripomína, že musím už konečne Café Luxor vyskúšať!!!
@luc.ka co uz kazdy sme ini to beriem co si napisala ze je to take chlapske. ono aj vacsinou su tam chlapi. ale najdu sa aj zeny. no skor by som este povedal ze su to podniky pre ludi trosku starsich mozno kde ja patrim k tym najmladsim asi vzdy ale tak varia perfektne a pivko zboznujem takze u mna vzdy jasna volba a nielen klasicke ale aj zahranicne hlavne kvasinkove piva. inak vynikajuce belgicke piva mali v De Zwaan Cafe. Ale uz davno to je co som tam bol. Teraz akurat citam na nete ze vraj je to uz zrusene. a nemala poziadavka z mojej strany, nemam rad fajciarske podniky
ooo na tom sa zhodneme, ja tiež zafajčené nemusím ale kde je jedlo, tam musí byť aj nefajčiar, a kde aj jedlo nie je, poväčšine taktiež je nefajčiarska časť. samozrejme, mám aj výnimky, ale keď už má niečo v názve "fajčiarska kaviareň" a idem tam dobrovoľne, nebudem už pindať na to, že to tam smrdí, že...
v la putike majú belgické a anglické, hento de zwaan vôbec nepoznám ale ako pozerám, neďaleko mojej la putičky bola...
@luc.ka hej hej vacsinou podniky maju oddelene fajciarske a nefajciarske casti. take podniky mi nevadia pokial je to zariadene tak ze v tej nefajciarskej nie je citit cigaretovy dym. do fajciarskych podnikou ale uz viacmenej vobec nechodim, to uz musi byt vynimka o tom Luxore som zase ja nevedel la putiku mi nedavno spominal znamy. tie piva tam aj capuju ci len flaskove?
Axioma je top, na kávu chodím aj do Paris Caffe, to je pre nenáročných na interiér, opiť sa chodievam na Plťku alebo do Prezidentky, poprípade do Umelky, je tam dosť lacno.
KC Dunaj nemám rada, lebo tam je vždy strašne strašne veľa ľudí, a to celkom kazí zábavu, ozaj nerada prestojím celý večer pri bare v rade na pivo alebo na dámskych toaletách. Jedine na Balkan Beats sa ešte oplatí alebo na konkrétny koncert, napr. teraz by som si rada vypočula Zrní.
Haluz, že nik ešte nespomenul SUBclub a Nu Spirit a ani Randal
axioma je super krásne miesto, ale... tam sa nedá dýchať :/
v dunaji býva plno, ale príde mi to také nevyspytateľné, napr posledné balkan beats tam bolo tak prázdno, až mi bolo ľúto, že tam má malalata tak málo ľudí
a chcela dievka sedieť pri víne, tak účko nie je zrovna ten druh podniku... nu spirity detto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
vravím, že som tam už rok nebola... ja si pamätám časy, kedy tam robila jedna moja známa (neviem, či tam je ešte stále), a vtedy tam bývalo nonstop plno. hoci obsluha bola na prdku vždy
v tom zlatom bažantovi som bola raz, no a popravde, stačilo. ale celkovo to nie je môj štýl už, radšej menšie a útulnejšie priestory, ideálne s dobrou hudbou. strom som vyberala čiste ako neutrálnu možnosť vychádzajúcu z rok a viac starých skúseností
máme zjavne dosť odlišné preferencie hentie pivovary pre mňa nemajú vôbec žiadne čaro, to je proste také chlapské. na pivo a pokec o futbale raz som bola v jednom. akože, jedlo fajn, ale prišlo mi to trochu drahšie, než mi je milé a než som očakávala + ja pivo vôbec nepijem, a ak, tak jedine nejaké zahraničné ovocné. čo mi pripomína, že musím už konečne Café Luxor vyskúšať!!!
ooo na tom sa zhodneme, ja tiež zafajčené nemusím ale kde je jedlo, tam musí byť aj nefajčiar, a kde aj jedlo nie je, poväčšine taktiež je nefajčiarska časť. samozrejme, mám aj výnimky, ale keď už má niečo v názve "fajčiarska kaviareň" a idem tam dobrovoľne, nebudem už pindať na to, že to tam smrdí, že...
v la putike majú belgické a anglické, hento de zwaan vôbec nepoznám ale ako pozerám, neďaleko mojej la putičky bola...
čapujú asi len klasicky nejaké svetlé, nejaké tmavé, možno občas dáky špeciál... neviem. tie "moje" sú fľaškové
KC Dunaj nemám rada, lebo tam je vždy strašne strašne veľa ľudí, a to celkom kazí zábavu, ozaj nerada prestojím celý večer pri bare v rade na pivo alebo na dámskych toaletách. Jedine na Balkan Beats sa ešte oplatí alebo na konkrétny koncert, napr. teraz by som si rada vypočula Zrní.
Haluz, že nik ešte nespomenul SUBclub a Nu Spirit a ani Randal
axioma je super krásne miesto, ale... tam sa nedá dýchať :/
v dunaji býva plno, ale príde mi to také nevyspytateľné, napr posledné balkan beats tam bolo tak prázdno, až mi bolo ľúto, že tam má malalata tak málo ľudí
a chcela dievka sedieť pri víne, tak účko nie je zrovna ten druh podniku... nu spirity detto