Ak za tebou príde baba že sa jej páčiš a chcela by s tebou chodiť tak ako zareaguješ? Ale v tom prípade keď sa ti ona nepáči a nechceš ju. čo jej odpovieš a ako sa v tej chvíli cítiš?
Keby mi toto povedala asi by som sa zrútil na zem - možno - ale u mňa je to nereálne
A kebyže sa mi nepáčila - tak jej asi normálne vysvetlím ako sa veci majú - hovorím stále pravdu a to o čom som presvedčený takže ani vtedy by to nebolo inak
Možno by som jej chcel povedať, že ma to nezaujíma. No aj tak, po tom všetkom ešte asi stále nedokážem byť taký bezcitný.... Zmeniť svoju povahu je obtiažné..
@pally27 no neviem síce ako je na tom on ale viem ako som na tom ja... proste môže si niekto hľadať známosť určitú dobu aj väčšiu aj krátku ale nikde nie je napísané, že sa to danému človeku aj podarí z toho vyplýva jediné, že pravdepodobne nie je "typom" tých báb, ktoré sú dajme tomu jeho "typom" už chápeš?
vyhovorim sa ze mam inu.. no jaky problem ked aj nejaka po mne ide tak to nikdy nie je obojstrane.. bud je prilis mlada alebo prilis hlupa.. co som ja do pekla?
dost neprijemna situacia ak by ma nepoznala tak asi najlepsie je zadany. ak by ma poznala a vedela ze nie som zadany a poznali by sme sa dlhsie asi neico v zmysle ze proste sme iba kamosi a nic viac necitim.
a ak by sa mi nepacila koli vyzoru a ona by bola mila baba tak by ma to dost sralo ze som taky debil.
vzdy som to bral tak ze by si mohla mysliet ze je skareda a bohvie ako by to nanu posobilo mozno je dost citliva alebo jej to bude ukradnute
potom ma napadlo ze povedat to aj narovinu radsej ze sak co kazdy dostane nejaku facku v zivote ale to zatial neskusam, potom by som bol hned ten zly a ja chcem aby ma mal kazdy rad
lenze v zivote to podla mna takto nechodi, ze pride zatebou baba povie chces somnou chodit? stalo sa mi to iba za detskych cias... ale od urciteho veku taketo veci funguju inak podla mna...
@13 no máš pravdu ale kamoška má taký problém (ja som ho mala XD už nie XD), že oni sú najlepší kamoši proste sa stale zabavaju ale ona ho ma fakt radsej ako kamosa a stale sa mi vyplakava... Ale vies ja ze ako sa citis pri tom proste je ti to trapne alebo sa urazis alebo to zoberes len tak akoby nic vies a z vasho pohladu no ale ja si aj tak myslim že baby su na taketo dost citlive a vecinou neodfajcia chalana len tak ani ja nikomu nejak kruto nic nepoviem len tak s citom a nie na rovinu som mekaa
@25 Uz aj mne ale teraz to neriesim kvoli mne nO mne s a stalo ze sa mi pacil ale nic som mu nepovedala ale nakoniec som od jeho kamosa zistila ze sa mu pacim aj ja XD magorstvo
@31 nejaky rozumna reakcia oni sú naj kamosi ale ona ho fakt lubi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
A kebyže sa mi nepáčila - tak jej asi normálne vysvetlím ako sa veci majú - hovorím stále pravdu a to o čom som presvedčený takže ani vtedy by to nebolo inak
1. Nehladás si známosť
2. Si teplý, a preto ti to žena povie zbytočne a preto nespadnes na zadok
Alebo niečo iné???
@pally27 som rád
takze.. taketo "problemy" ja neriesim D
a ak by sa mi nepacila koli vyzoru a ona by bola mila baba tak by ma to dost sralo ze som taky debil.
vzdy som to bral tak ze by si mohla mysliet ze je skareda a bohvie ako by to nanu posobilo mozno je dost citliva alebo jej to bude ukradnute
potom ma napadlo ze povedat to aj narovinu radsej ze sak co kazdy dostane nejaku facku v zivote ale to zatial neskusam, potom by som bol hned ten zly a ja chcem aby ma mal kazdy rad
@25 Uz aj mne ale teraz to neriesim kvoli mne nO mne s a stalo ze sa mi pacil ale nic som mu nepovedala ale nakoniec som od jeho kamosa zistila ze sa mu pacim aj ja XD magorstvo
@31 nejaky rozumna reakcia oni sú naj kamosi ale ona ho fakt lubi