nech je srac hlavne brutal sexi ked vidim ze je traposko tak okamzite ruky prec od neho davam.a musi byt aj fin.zabezpeceny ved si chceme uzivat.ale nech je total krasavec
@monccaa take ako ty su nalepsie, zasrate pice od majkapu a ked sa clovek rano zobudi nevie vedla coho to vlastne lezi a potom zisti, ze mu chyba 50 € v penazenke.
Take ako ty su tak neschopne, ze si nevedia zarobit a hlavne tupe preotoze ani v lidli vas nechcu zamestnat alebo pracujete ale rozhadzujete na picoviny. Stetky.
tu je debata o ucesoch ci o com? ked hej tak jednoznacne troska dhsie vlasy a kus gelu do nich a take strapateee no nemyslim ze az tak zalezi na vlasoch..aj ked robia taky celkovy dojem
aj ked musim uznat, ze moj priatel nema ani briadku ani extra dlhe vlasy, iba take dlhsie, ale myslim, ze na tom az tak nezalezi... a okrem toho zboznujem, ked je chlap jeden den neoholeny a jeho strnisko picha no proste mnam
@lilliana no, prirodzene že na výzore až tak nezáleží, no ak by som mala na výber medzi dvoma povahovo úžasnými chalanmi, z ktorých jeden by vyzeral ako Justin Timberlake a druhý ako Marco Hietala... neváhala by som ani sekundu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Take ako ty su tak neschopne, ze si nevedia zarobit a hlavne tupe preotoze ani v lidli vas nechcu zamestnat alebo pracujete ale rozhadzujete na picoviny. Stetky.
@peter_piper ty si pan
@romyyy ano uhadla si
@monccaa zobud sa!!!
a k otazke moj priatel ma dlhe vlasy a vyhovuje mi to
z vyholených ľudí či sú to nackovia abo skini mám fóbiu..
aj ked musim uznat, ze moj priatel nema ani briadku ani extra dlhe vlasy, iba take dlhsie, ale myslim, ze na tom az tak nezalezi... a okrem toho zboznujem, ked je chlap jeden den neoholeny a jeho strnisko picha no proste mnam