malujem sa ale uz nie moc casto.. ale nikdy som sa ani moc nie.. ano suhlasim @keroll presne nam spoje idu drbnuto preto nic nestihame aradsje si pospime:d iked ja ajtak nestiham smiley:
@torpedo08 musíš vziať do úvahy takú vec, že tam hlasovali (alebo práveže nehlasovali) aj baby, ktoré sa BEŽNE nemaľujú, len na zvláštne príležitosti (hoci ich bude malé percento) a v ankete hlasovala len istá vzorka respondentov, konkrétne Birdz ženy... keď sa pozrieme napríklad na inú vzorku- moja bývalá trieda- 20 dievčat, tak minimálne polovica sa nemaľuje alebo už nemaľuje , tie zvyšné sa maľujú, že to moc nevidno a jediná sa maľuje naozaj výrazne a zabudla som sa jej spýtať, či ju niekedy jej priateľ videl nenamaľovanú
@torpedo08 ako mozes napisat ze asi kazda sa maluje?pozri sa na ten graf...
a podla mna malovanie sa je hovadina...dievca je chudera ked musi mat na sebe nejaky krem,ruz alebo lesk,nejake tiene a spiralu aby si ju niekto vsimol...je to ubohe podla mna
@janehonda pssst... teraz si urazila značnú časť ženskej populácie nepravdivým tvrdením.... chlapi si nevšimnú ženu, ktorá je namaľovaná, ale ženu, ktorá má sebavedomie a ženy majú sebavedomie, keď sa cítia pekné a ak sa cítia pekné, len keď sú namaľované, tak nevadí, kozmetický priemysel potrebuje zisk
Normálne nie, iba občas, mám svoje stanovené dôvody ale zabíja to čas, škodí to pleti aj očiam (žiaľ je to tak, aj keď nikto kompetentný to neprizná). Hoci pocit, že sa ostatným zdám krásna je fajn, ale nie je to také príjemné ako keď sa cítim čisto a žiarivo so svojou vlastnou skutočnou tvárou Keď som doma, s priateľom, s kamarátmi, s rodinou a pod., tak nemám dôvod sa líčiť... Som prírodný človek, ani jedlo a bežnú kozmetiku nekupujem so škodlivou chémiou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
prečo sa to svojej babke pýtaš vo fóre? ale je pekné, že si ju ctíš tak, že jej vykáš
čiže, to je odpoveď
obcas si dam linku, ale to len ked mam naladu, lebo s tym sa musim trosku dlhsie srat, aby to bolo rovnake na obidvoch ociach
Max tak make-up a púder...
Používam make-up, púder, lícenku, očnú linku, ceruzku a maskaru
a podla mna malovanie sa je hovadina...dievca je chudera ked musi mat na sebe nejaky krem,ruz alebo lesk,nejake tiene a spiralu aby si ju niekto vsimol...je to ubohe podla mna
Keď idem niekedy večer von tak vtedy
(a to napriek tomu ze opovrhujem podobnymi "facebookovinami") (-.