Babské zadky (nesmejte sa ).. A la Jennifer Lopez??
Čítam tú diskusie, že čo ked je baba troška pri sebe, ale čo takto ked je chudá akože normálna pekná postava a nemá plochý zadok - ale väčší?? Nemusí mať zrovna ako JEnnifer Lopez, to osm prehnal, ale čo chalani, ked má baba naozaj zadok???
ale ked si predstavite taku babu v minisukni s takym plochym zadkom, vzdy to lepsie vyzera ako keby sa do tej minisukne mala obliect njaka s J.LO pozadim.. mne osobne to neva ale tak co ja viem...
hlavne musi ma zadok primerane velky ostatnym castiam tela. a nielen zadok, ale aj prsia musia byt primerane velke. atypicke kombinacie nie su nic moc...
A inak nechápem čo tu píšete že MUSÍ mať baba primeraný pomer prsia, zadok. Väčšina chlapov sa k priemeru ani nepribližuje, tak nemajú čo mudrovať. A čo má baba robiť, ked má malé prsia/obrovské boky/široké lýtka a ešte neviem čo? Obesiť sa? By bola hlúpa, ak by ju to trápilo kvôli chlapom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a náhodou, pri takom zadku aspoň vidno, ako super ním viem vrtieť!
A ešte sa treba pozrieť,či to je ozaj vina prežierania alebo to má v rodine...lebo ja to mám v rodine