@tasha5 nie sú, podobnosť čiste náhodná jedny mám, ale tak max na doma... fakt sa cítim ako hoperka, keď ich mám až dakde pod kolenami... proste nesprávne proporcie
dlhú sukňu ... nikdy ... ja si kupujem najkratšie, aké sa celkom dajú k mojej postave, milujem sukne, keby som mohla, furt len tie nosím ... no a nemám rada ani akékoľvek neúzke nohavice, to na mňa nikto nenavlečie
@flagrantine na chudej babe mi nevadia, ale väčšinou nepríklad tie kraťasky zoberie nejaká tlustoprdka (sorry za výraz) a to musím potom odvracať zrak aby som sa nepotykovala
Neviem sa rozhodnúť medzi minisukňou, overalom a háneviemčo nohavicami Legíny jedine čierne a pod niečo, keď mi je zima. Roztrhané rifle a dlhé sukne sú super!
overal, lebo.. lebo neviem. sukňe len v zahraničí, legíny by som si tiež neobliekla lebo na to proste nemám postavu, hiphoperské veci to len wtf?... a roztrhané rifle sú v pohode
kedze sa mi otvara nozik vo vrecku, ked vidim holku s leginami a kratkou suknou, tak som dala leginy( dlhe tricko a leginy este prekusnem ) !! Jaj, zase som vytocena, lebo to nepochopim naco suknu aj leginy? Ani to dobre nevyzera podla mna
Aj ked ani tie haremove nohavice sa mi moc nepacia.
@forte citis sa v nich volne? ok dobre, mne to pride ako pancuchy teplaky na doma ale dobre. A inak dufam, ze ich nenosis pod kratku suknu lebo budem zla
legíny nosím v zime pod nohavice aby mi nebolo tak kosno a niekedy ked sa k tomu daju bagandže a dobré koncertové triko tak to vyzerá dobre, ale málokto ich nosí takto ako ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
(ešte možno tie rifle by sa dali, zvlášť ak by neboli v rifľovej farbe)
určite nie, max. s pančuchami alebo legínami... a na špeciálne príležitosti
overal
» www.piperi.sk/wrapper.php?img...
ja by som asi nemohol nosiť slipy a hlavne v lete by som chodilk asi takto...
...ale radšej by som chodila jak debil v overáli jak ešte väčší v hip-hoperských veciach
Aj ked ani tie haremove nohavice sa mi moc nepacia.
legíny nosím v zime pod nohavice aby mi nebolo tak kosno a niekedy ked sa k tomu daju bagandže a dobré koncertové triko tak to vyzerá dobre, ale málokto ich nosí takto ako ja
ale tak masovo
pikachu ma super hlavu tam
super levituje štýlom akoby na háku vysel
treba si zohnať nejakých, podivínov je všade ako nasuatých
a tohto mi zožeň, aj tú ženskú ak nebude na mňa žiarliť
a ten zomrel už pred 5 rokmi
odkedy sa háremové nohavice radia do hiphopérskych vecí?!