Tak ja by som s vojakom nechodil... s vojackou ano Ale inak myslim, ze profesia kao kazda ina len sem tam vojak musi odist na misiu, popripade vycvik ale inak myslim, ze to nie je nejaky problem.
@6 v priamych nie... ale ked idu v konvoji a jebne im tam IED uz su v priamom boji. Takze sice nebojuju priamo ale ak im prepadnu konvoj tak im je prd platne ze oni nebojuju priamo a budu musiet bojovat
@8 Od vojny v juhoslavii nasi vojaci neboli ani v priamom boji ani v konvoji co ide cez nebezpecnu zonu. Robia bud zenisticke prace, odminovavacie prace (tam je to uz horsie s tym rizikom ale stale to nie je boj), strazia zakladne v bezpecnych pasmach a teraz budu strazit branu na zakladni v afganistane myslim...
@9 ale robia, repsketive pri presune z campu idu v konvoji... (znamemu tak buchlo IEDcko v konvoji, nastastie tam bolo len ono a ziadni tajtrlici tam po nich nepalili)
je to dosť zvláštne, odjakživa som vojakov obdivovala, ale nie preto, že by boli sexi (och, preboha, preboha), priťahoval ma skôr ich svet, lebo je určite iný! niečo som aj o nich čítala, o súčasných tak neviem, len čo brat bol pred siedmimi rokmi na rok; nuž, ten spomenutý svet ma fascinuje, no myslím, že ten môj by len bolestne narážal do neho. Vojaci (a vojačky tiež) sú tí muži, ktorým ja skutočne nerozumiem a chcem (ale nebudem môcť, iba vďaka remarqueovi ako tak niečo rozumiem), tu nastáva konfrontácia, pretože ja by som si chcela vyskúšať ich život, no oháňam sa strachom, tým obdivom, a tak, mám v tom vždy akosi nejasno, môj bratranec je vojakom v Michalovciach, možn osi raz s ním sadnem a pokecáme o tom ich svete...samozrejme, doba sa mení, a dnes je to inak, ako bolo za doby vojny...vojak predstavuje odvahu, akési naplnenie každého okamihu života, myslím, že títo ľudia berú život tak, ako sa ho snažím brať ja bez tých vojenských skúsenostiach, a písala by som do rána o tom...
Zipporah uplne sa s tebou stotoznujem, ked niekedy citam v knihach o vojne tak mam taku tuzbu vyskusat si ten ich zivot, vidiet ako to je vnimat tu atmosferu a hrozu, ako viem ze vojna je strasna ale ak by som sa napriklad na chvilu prevtelila do tela nejakeho vojaka olutovala by som to v tu chvilu ked by mi gulky presvištali okolo hlavy, ale aj tak by som to chcela skusit.
Na ozajsku vojnu asi nepojdem, ale rada by som mozno skusila nejaky vojensky kurz o prezitie alebo cosi podobne, proste vidiet co dokazem...
uh a chalani vojaci, nemozem povedat ze voci nim pocitujem nejaku vacsiu naklonnost ako k ostatnym ale ak by som sa do dakeho nebodaj zalubila tak čo už . Ale zamerne nikoho takeho nevyhladavam hoci nepochybne by bolo zaujimave sa s nim rozpravat o zazitkoch a tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
No čo ja viem, sú snáď iní? možno sú viac agresívni
je to dosť zvláštne, odjakživa som vojakov obdivovala, ale nie preto, že by boli sexi (och, preboha, preboha), priťahoval ma skôr ich svet, lebo je určite iný! niečo som aj o nich čítala, o súčasných tak neviem, len čo brat bol pred siedmimi rokmi na rok; nuž, ten spomenutý svet ma fascinuje, no myslím, že ten môj by len bolestne narážal do neho. Vojaci (a vojačky tiež) sú tí muži, ktorým ja skutočne nerozumiem a chcem (ale nebudem môcť, iba vďaka remarqueovi ako tak niečo rozumiem), tu nastáva konfrontácia, pretože ja by som si chcela vyskúšať ich život, no oháňam sa strachom, tým obdivom, a tak, mám v tom vždy akosi nejasno, môj bratranec je vojakom v Michalovciach, možn osi raz s ním sadnem a pokecáme o tom ich svete...samozrejme, doba sa mení, a dnes je to inak, ako bolo za doby vojny...vojak predstavuje odvahu, akési naplnenie každého okamihu života, myslím, že títo ľudia berú život tak, ako sa ho snažím brať ja bez tých vojenských skúsenostiach, a písala by som do rána o tom...
Na ozajsku vojnu asi nepojdem, ale rada by som mozno skusila nejaky vojensky kurz o prezitie alebo cosi podobne, proste vidiet co dokazem...
uh a chalani vojaci, nemozem povedat ze voci nim pocitujem nejaku vacsiu naklonnost ako k ostatnym ale ak by som sa do dakeho nebodaj zalubila tak čo už . Ale zamerne nikoho takeho nevyhladavam hoci nepochybne by bolo zaujimave sa s nim rozpravat o zazitkoch a tak.
Hej, napríklad koľko dneska vychľastal na základni a tak ...