zacnem mu rozpravat o tom, ako je otehotnenie mozne v kazdom pripade a zacnem basnit o buducich potomkoch a o tom, ako sa nevyspime, ako bude mat vsetko oblecenie ogrcane a ako budu deticky rozbijat kazdy predmet, na ktory dociahnu a ze ich chcem 10, mozno aj 20
ako nestava sa skoro vobec ze nemam chut na sex, ale ked ju teda fakt ze nemam tak si nemusim vymyslat ziadne vyhovorky. bud to priatel vyciti aj sam alebo mu to normalne poviem.
@bludiacisvetom jake to je zazit situaciu z druhej strany stereotypu, kde nieje tak bezna? preco by sa len zeny mali furt vyhovarat, tiez raz za cas mozu pocut nie!
@aversio pravdu povediac, nerozumela som tomu. a nebavilo ma pol dňa čakať nato že sa mu Možno neskôr bude chcieť.. ale človek si po čase zvykne na všetko a už aj toto sa mi zdá normálne
@bludiacisvetom pretoze viem ze kamaratovi dala holka preto kosom, ze s nou nechcel spat... a vsetkym to prislo normalne, keby ale to bolo naopak ze chalan da babe kosom zato ze nechce sex, tak to by bol ohen na streche... to ma strasne sere takyto dvojity meter
@aversio takýto spôsob riešenia svedčí o tom, na čom si človek vo vzťahu zakladá. ak jej išlo len o sex, nedivím sa že to vzdala a išla hľadať inde. mne to ako dôvod na rozchod nepríde, vždy sa to dá nejak ináč domyslieť a vyriešiť.
@aversio neviem.. asi sa nejak vzájomne dohodnúť, porozprávať sa o tom. neaktívny chlap by sa do toho mohol trochu častejšie prinútiť, ak mu na tom vzťahu záleží, a nebude sebec čo myslí len na seba, že jemu sa práve nechce. a sexuchtivá žena trochu skrotí svoje chúťky, a bude rešpektovať že to nie vždy pôjde.
inak.. keď som tomu môjmu pohrozila, a vysvetlila že je to pre mňa dôležité, chvíľu tá jeho lemravosť ešte trvala, ale po čase sa mu zrazu už chcelo.. aj samému od seba.. asi sa uvedomil..
ak mam partnera, tak to znamena, ze ho lubim a ze ma fyzicky pritahuje. a pokial sa pamatam neviem ci bola niekedy situacia ze som nemala chut na sex a keby sa to stalo tak mu to preboha normalne poviem O.o
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ako nestava sa skoro vobec ze nemam chut na sex, ale ked ju teda fakt ze nemam tak si nemusim vymyslat ziadne vyhovorky. bud to priatel vyciti aj sam alebo mu to normalne poviem.
inak.. keď som tomu môjmu pohrozila, a vysvetlila že je to pre mňa dôležité, chvíľu tá jeho lemravosť ešte trvala, ale po čase sa mu zrazu už chcelo.. aj samému od seba.. asi sa uvedomil..
@zuzanne112 a ake mas, ked chces?
@zuzanne112 je mi to uplne jasne poznam svojich ludi