sice som chlap,ale podla mna je nechutne,ked je chlap strasne chudy na svoju vysku...ked si predstavim tie tenucke nohy atd...to vobec nehovori o tom,ze chlap ma byt tzv. ochranca ...a 65kg clovek sa tak zmoze na velky prd a nie,aby chranil svoju babu...
mám rada keď chlap je chlapom..... taký fajný veľký.... väčší ako ja, a áno, mám rada aj sadielko na chlapovi..... lebo ja také jedno fajné sadielko mám a mám ho strane rada.... nevymenila by som ho za žiadnu zdechlinku podvýživenú,
@onetouch ...To je blud, boli casy ked som tiez este mal dajakych vyse 67kg ... A to su len dva roky do zadu. A nemal som problem sa pobit koli slecne, ci hoci len koli blbemu pohladu v krcme ! ... A ked si sikovny, rychly a mas tvrde paste, druha strana moze byt aj o 10 kilo vacsia
ja mám cca 180-75 ale nemôžem za to že som taký vychudnutý stravujem sa myslím normálne dokonca večer toho jem veľa len pred hodinkou a pol som zjedol niekoľko plátkov slaniny
ale mám problém s priberaním a ešte keď si idem zahrať každý deň futbal tak chudnem tak rýchlo že za pár dni mám už len 70 ale dnes som sa vážil a bolo to tých 75
to uz musi byt totalna vyberavost keby si nekdo vyberal kvoli takymto malickostiam , to ako keby som sa pytal : "vybrali by ste si babu co ma 55 killo alebo 58 ?"
môj má 186 a 58 kg a čo? a ten druhý, lebo vždy sa tam musí zamiešať niekto druhý, má 175 (môj odhad) a 80 kg (to tvrdí), ale podľa mňa je taký akurát...
@holyknight keď mi raz narastie penis, tak pochopím ten chlapský pohľad ..... ja veci beriem jednoducho, č. 2 to bral zložito, možno preto mu to tak dlho trvalo
@holyknight ako oni to majú v rodine, aj keď jeho sestry sú teraz akurát štíhle, ale keď som videla ich fotky z detstva, kde mali tie sestry cca 12-13 rokov, tak naozaj vyzerali ako zo Somálska kosť a koža...
ale poznám jedno dievča, čo má asi 180cm a 43 kg, ale ona je modelka
Keď nad tým tak rozmýšľam, tak si poviem že toho väčšieho,ťažšieho, lebo by som sa pri ňom cítila lepšie ako pri niekom, kto má stehno také, aké ja lýtko.
Ale keď si v mysli postavím pred seba výberovku 3 chlapcov, o ktorých som v poslednej dobe tvrdila, že sú pekní, tak sú to práve tí nižší tenkí.
@mm47 ...Jj, patrilo by sa to vytiahnut aspon na 95, no zatial staci. Akurat zdravo sa citim s touto vahou pri svojej vyske ...Taky letny rys ...No v zime sa asi chcem posunut dalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
ale tak keď je to také mäkké a väčšie, hneď je to aj príjemnešie
chrdolín
175 cm 132 a na fotkach nevyzera ze je tlsty :-d
alebo tento
» en.wikipedia.org/wiki/Darren_Sad...
Ved ku mne ked postavis nejakeho 75 kiloveho borca, ktory nepumpuje v posilke.
Tak v tricku by sme boli porovnatelny aj ked som skoro o 10kg tahsi...
Nemozes porovnavat 130kg svalov a 130 kg tuku !
ale mám problém s priberaním a ešte keď si idem zahrať každý deň futbal tak chudnem tak rýchlo že za pár dni mám už len 70 ale dnes som sa vážil a bolo to tých 75
ja mám 178cm a cca 83kg podľa BMI je to už tuším nadváha
ale poznám jedno dievča, čo má asi 180cm a 43 kg, ale ona je modelka
Ale keď si v mysli postavím pred seba výberovku 3 chlapcov, o ktorých som v poslednej dobe tvrdila, že sú pekní, tak sú to práve tí nižší tenkí.
Čiže neviem. Záviselo by to od okolností.
A úsmevu
Keď už by som mala na výber, tak radšej toho nižšieho, aj keď sú dôležitejšie veci ako výzor a srdce si nevyberá ani podľa váhy, ani podľa výšky.