@milos111 Ver, že ja by som si tie zrúdne výrastky najradšej dala odrezať, ale nemám na to peniaze, ani čas a hnusia sa mi operácie aj to hojenie. Aby som snáď tri mesiace ani nemohla dvihnúť ruky, to by bolo hrozné.
úplne najradšej žiadnu. ale inak nejakú normálnu vystuženú, ale nie push-up ani vypchatú kade-kde. všetky farby okrem béžovej. ramienka najlepšie odnímateľné, aby som ju vedela prispôsobiť tričku.
najradsej tu v ktorej sa mi da dychat a nikde ma telaci /lebo tak clovek dopadne ked je lenivy si vsetko skusat a tie velkosti su vsetky rovnake ale nikto ma nepresvedci ze SU rovnake/
ciernu cipkovanu s kosticami, vypchatu /vypchata musi byt /
Úplne normálna vystužená, ale bez kostíc. Kostice by som nezniesla ani sekundu, strašne ma to tlačí a zle sa mi v tom dýcha. Inak ja som takú bez kostíc zháňala strašne dlho, vo všetkých obchodoch mi vraveli, že taká neexistuje, alebo že o takej ani nevedia.
Ale teraz už mám osvedčenú značku, kde také majú vždy a dokonca aj veľmi dobrý výber
mmm normáálne s kosticou hebké čierne najčastejšie, nemám rada tie vyčačkané podprsenky alá ku* žiadne čipky a ozdoby na to som vždy bolá háklivá pri spodnom prádle blééé....
koniec-koncov v jednoduchosti je krása (myslela som si, myslím a vždy si myslieť budem )
no tak ta teta z videa by mohla prísť nájsť nejaké kozy aj mne... ale u mňa by sotva niečo našla a že 15 boha by som sa do pol pása vyzliekla a povedali by ste mi možno 10 ani to nie.... v dnešnej dobe už 10 ročné majú kozy ako 16 ročné :/ hmm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ciernu cipkovanu s kosticami, vypchatu /vypchata musi byt /
@kaylee Tak si to odmeraj, ak nevieš akú presne.
Inak niekde som videla takú vraj Bčko a pritom to bola blbosť, lebo to bol skôr kôš na melóny než podprda. A Bčka také nie sú.
Ale teraz už mám osvedčenú značku, kde také majú vždy a dokonca aj veľmi dobrý výber
a kosticami ale bez vystuže
prečo mám malé prsia ako tá vychrdlá krásavica? a to vychrdlá nie som. aj tak mi kok poradili. mali tam dať aj môjho druhu.
koniec-koncov v jednoduchosti je krása (myslela som si, myslím a vždy si myslieť budem )
inak @krutafunebracka najz video
No a čo ja sa za to nehanbím, som dosť plochá a bez tých by to boli možno také slabučké jednotky, s pushupkou mám pekný dvojkový výstrih
Bez nej ani na krok!!!