Do .... už to tu vidím 4 krát ,, no som teraz pri mory celý som sa oholil nevidím v tom problém,, akurát ruky som si nechal,,, to je mužne ,, ale keď máš pekné nohý (atlet,futbalista,kulturista a pod prečo nie ? ) asi toľko ,, čo je na tom buzeranske ???
ako keď ma niekto 0,5 cm nemá prečo holiť .. ale keď ma niekto 3 cm treba tie pančuchy dať dole !! a na 4535664324568765435676543 % buzerant nie som aj keď proti nim nič nemám
jedina moznost kedy to schvalujem je pri sporte napr. cyklistika...inak moc nie, ale osobne nikoho neodcudzujem, ved mozno prave na toho co sa divate robi nejaky sport pri ktorom je lepsie mat oholene nohy...
Navyse som hetero a preto ma viac zaujimaju tie babske ktore by ich naopak zas nemali mat ako snezny muz...
Keď si oholí nohy napríklad futbalista tak je to OK lebo športuje ale keď si oholí nohy normálny chalan, nešportovec, už je buzerant? Trošku odväci nie?
Ja som si naštastie nohy ešte neholil a ani mi netreba aby mi narástli 3x dlhšie chlpajzne, ktoré by som mal holiť každý týžden
neviem nejako =D brata stále nahováram nech si oholí nohy a on nechce =D minule mi povedal, že ak ja sa dám ostrihať na koleno tak on si oholí nohy =D =D takže nič z toho =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
áno len 13ročná "uvedomelá babenkaa" si to nemyslí
ako keď ma niekto 0,5 cm nemá prečo holiť .. ale keď ma niekto 3 cm treba tie pančuchy dať dole !! a na 4535664324568765435676543 % buzerant nie som aj keď proti nim nič nemám
Navyse som hetero a preto ma viac zaujimaju tie babske ktore by ich naopak zas nemali mat ako snezny muz...
ale oholene ani velmi chlpate nohy sa mi nepacia
Ja som si naštastie nohy ešte neholil a ani mi netreba aby mi narástli 3x dlhšie chlpajzne, ktoré by som mal holiť každý týžden
poznam kopec sportovcov, co to robia kvoli sportu.. like my father.. a pride mi to uplne normalne..tak normalne, ako ked je niekto cely zarasteny