ja idem priateľovi teraz na narodky kúpiť kudlu....krásny nôž, vyskakovačku, s chrómovým telom, alebo celokovovým a na to mu idem dať vyryť iniciály do zlatníctva.....
a na meniny dostane niečo podobné, len to bude vizitkár tiež s vyrytými iniciálkami zo zlata.....
Moj ma dnes narodky a povedal mi, ze isto by som sama zase vybrala nejaku hlupost, tak si radsej vyberie sam :d a dohodli sme sa na kartone cigariet a pozvani na obed
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ja tohto roku mu chcem kúpiť chladiaci krígeľ... on si doma do krígľa dáva aj malinovky, čaj a pod, lebo ostatné poháre sú malé...
zaviaž si mašlu a dosť...
ak ma miluje pochopí, že nie som ochotná do neho investovať a peniazmi sa to vyčísliť nedá, takže je to len úbohý pocit niekoho "potešiť"
ja idem priateľovi teraz na narodky kúpiť kudlu....krásny nôž, vyskakovačku, s chrómovým telom, alebo celokovovým a na to mu idem dať vyryť iniciály do zlatníctva.....
a na meniny dostane niečo podobné, len to bude vizitkár tiež s vyrytými iniciálkami zo zlata.....
čo už, keď ho tak milujem
asi mu kúpim tričko