nefénujem, nežehlím, nefarbím (odfarbujem len belastý trs plasov ale ten si aj častejšie olejujem) .. no tak hením ich, balzamujem, masky domace na ne davam, premývam žihlavovou vodou, podstrihávam kúsok min. 4x do roka,snažím sa umývať čo najmenej čo je pri športe vážne náročné a ešte by s anašli veci lenn mi neapadne spim ešte viac ,menej
Nefénuj (fén mi asi pred rokom vybuchol v ruke a investovať znovu zatiaľ neplánujem ), nežehlím resp.tak raz do roka na nejaku špeciálnu príležitosť ..farbené nie sú vôbec na čo som veľmi hrdá
Oleje ani masky nepoužívam...len môj kokosový šamponik a potom balzam
používam len šampón, kondicioner, občas bezoplachový, raz za čas si capnem dáky olej na hlavu. končeky strihám pekne osobitne po jednom končeku, tak 4x za rok.
žehlím predné vlasy len, zo zásady nefénujem, radšej prídem pozdejšie .. a používam olejčeky alverde a kokosový olej, sporadicky hennujem, čo mi krásne vyživí vlasy.. a používam kozmetiku bez silikónov, žiadne masky z drogérie ani iné veci.
nežehlím, lebo nemám prečo, nefarbím, fénujem len výnimočne studeným vzduchom, už som to vzdala aj s natáčaním, lebo mi to aj tak nedrží, podstrihávam, keď je treba, umývam 2-3krát do týždňa a používam len šampón plus najnovšie masku proti rozštiepeným končekom
podobne ako ostatné ani ja nežehlím-pretože mám až nechutne rovné vlasy , nefénujem, nekulmujem -proste nič takéto ani krepovačku na vlasy ani horúce nátačky-NIČ . No a priznám sa že na moje vlasy (ajkeď nie su nič extra) som naozaj "zaťažená" naozaj veľmi sa o nich starám- olečekujem, šetrne umývam, premývam žihľavou, sem- tam hennujem, užívam tabletky, robím domáce masky,pravidelne podstrihávam, nosím v cope keď som doma - šampóny a vlastne celý rad kozmetiky používam bez silikónov. Napríklad najnovšie mám olej na vlasy CHI silk infusion
nezehlim, nekulmujem, farbim raz za rok, fenujem raz za mesiac, mam masky, kondicioner, choodim na regeneracne ampulky,sera, proste setko co je na vlasy na to idem
nefarbím, ani nežehlím nekulmujem - za to fénujem. ale vždy pred tým sprej na ochranu vlasov, tužidlo...a masku jednoznačne od l'oreal proffesionel, aj šampón mám a aj kondicionér si idem kúpiť. ako tá maska naozaj - niečo brutálne ako mi pomáha !
a hej ešte olej, občas si ho votriem do vlasov pred spaním, okrem toho, že náádherne voňajú, sú aj lesklejšie
Samponujem, susim uterakom a cesem vzdy, niekedy aj fenujem a par krat za rok tuzidlujem a lakujem / voskujem, natacam na natacky. Tak raz - dva krat do roka striham, sice posledne roky som troska viacej experimentovala som strihmi, ale uz som si dala dozivotny zakaz strihania si ofiny aj nove ucesy, lebo vzdy ma to len hneva u kadernicky aj ked to spravim sama, takze povolujem si len konceky urobim sama, ked budu znicene. (Este aj ked mi striha konceky kadernicka, to nemam rada.) raz som si nafarbila zosvetlovacom konce v style ombre a dva krat uzila farbu na vlasy, co uz tiez nikdy nechcem urobit, lebo mi strasne vypadali po tej farbe a ten zosvetlovac uz ma nelaka a aj tak su citlive. Nechcem na nich nic dzabat...ked budem mat dlhe vlasy a zaroven, ked si dovtedy zachovaju hustotu, kuim si kulmu, predam natacky a budem si ich nehorazne krasne kulmovat tak, aby boli kazdy den natocene. Ale ked dovtedy stratia hustotu, resp neobnovia, tak sa na to vykaslem a budem si pestovat len dlhe vlasy obyc moje take do chrbta. Ked budu moc riedke na to, tak len polodlhe po lopatky. Clovek nikdy nevie, jak sa mu zmenia v buducnosti hormnoy a to vlasy strasne vplyva.
vlasy si zásadne nefénujem, pretože sú kučeravé a po fénovaní ich mám strašné... takže túto činnosť zásadne nevykonávam už 5 mesiacov si ich nefarbím a mám v pláne začať s henovaním takisto si ich nežehlím a občas požijem kulmu (raz za 3 mesiace)... približne raz alebo 2x do mesiaca na ne použijem kokosové mlieko... ináč žiadne balzamy nepožívam- jedine kondicionér, ktorý je nevyhnutnou súčasťou môjho umývania vlasov... a, žiaľ, aj napriek tomu sú zničené :/
Ja používam prípavky z olivového oleja. A fakt to pomáha,rýchlejšie rastú,sú hebkejšie,lesklejšie a sú oveľa zdravšie.Žiadne rozštiepené končeky ani nič podobné. Odporúčam!
zehlim, fenuje, farbim, umyvam kazdy den :/ ja viem, ja viem je to strasne pre ne samponov som vyskusala uz velmi vela aj lacnejsie aj drahsie a najlepsie mi sadol Node S od Biodermy odkedy ho pouzivam vlasky mam ako znovuzrodene dalej pouzim aj balzam a sem tam si davam aj zabaly z olivoveho alebo arganoveho oleja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
neregenerujem ich nejak extra, len používam oleje pri žehlení a balzam po šampóne, klasika.
používam šetrné šampóny a neumývam príliš často
a mohla by som konečne obmedziť podstrihávanie, sa mi zdá, že sa mi v poslednej dobe takto podozrivo skrátili
Oleje ani masky nepoužívam...len môj kokosový šamponik a potom balzam
používam len šampón, kondicioner, občas bezoplachový, raz za čas si capnem dáky olej na hlavu. končeky strihám pekne osobitne po jednom končeku, tak 4x za rok.
a na regeneráciu kokosový olej, domáce masky alebo z drogérie
a hej ešte olej, občas si ho votriem do vlasov pred spaním, okrem toho, že náádherne voňajú, sú aj lesklejšie
ale nie, tie posledne obcas robim, a jojobovy olej a zihlavovy sampon su super