mne sa tiez paci ked chlapci maju trosku dlhsie vlasy, nie uplne na jezka abo ziadne...to ee...a moc svalnati sa mi tiez nepacia, taki akuratni vysportovani
páči sa mi ak majú dokonalé ruky, kľúčne kosti a úsmev (posledné dve oželiem) to čo sa výzoru týka a chrakterovo by mi úplne stačil niekto kto ma bude vedieť a rád uzemniť ale pri tom by spravil všetko čo mi vidí na očiach
páči---ani nwm hlavne aby bol slušný /tým mysliím že by nenadával tak ako to všetci považujú za samozrejmosť napr. do p°či....ku°va.../ a to by mi asi stačilo
nepáči--arogantný,myslí si že mu patrí celý svet,chodí nasmradený že ho cítiť na niekoľko metrov,nadáva,a toť vsio
Páči sa mi keď sú vtipný z veľkým zmyslom pre humor vlastne takých mám najradšej
a čo sa mi nepáči, no napríklad ked pľujú na verejnosti proste z toho sa mi dvíha žalúdok a hned si pomyslím že no to je nejaký debil čo sa nevie správať a ešte keď nadávajú. Zovňajšok to neviem povedať lebo to čo sa mi nepáči na jednom sa mi na druhom páčiť môže
a keď má záľuby, ktorým sa venuje a vie o nich rozprávať a keď vie viesť plnohodnotnú konverzáciu a najviac ma dostane, keď chlap, ktorého strašne obdivujem pre to, čo robí, sa začne zaujímať o veci, ktoré robím ja. to som už bola takto pokakaná aj z chlapa, čo mal mastné vlasy, veľké brucho a bol odo mňa nižší.
nepáči: keď je to mumák mumovatý, ktorý sa nevie rozprávať. a veľký zadok na chlapoch neznášam.
Páči sa mi: Ak je spoľahlivý,milý a môžem sa na neho obrátiť vo väčšine vecí.Kérky sa mi veľmi páčia,ale to je už len malé bezvýznamné plus A najviac sa mi páči,ak mám s ním o čom porozprávať,je inteligentný a počúva podobnú hudbu ako ja,pretože o hudbe rozprávam dosť často.
Nepáči sa mi:Ak je arogantný,príliš sebavedomý,ide mu iba o sex,správa sa ako dieťa a nedá sa s ním rozprávať o vážnych veciach.Ak sa silou mocou snaží vyzerať ako najväčší frajer a keď chodí chľastať každý piatok.Nepoviem nič,ak ide na pivo s kamarátmi a raz za čas keď oslavuje,tak si dá toho tvrdého trochu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
nepáči - prehnané sebavedomie, premúdrelosť, ak je špinavý a smrdí.
nepáči : newiem
pacia sa mi cernosi ale aj bieli chudi a vysoki(je to spravne napisane?, a pacia sa mi dlhsie kucerave vlasy
a čo sa mi nepáči? veľké svaly a ,,žiadne vlasy "
ale ty odpovedz na otázku
Tehličky na bruchu !
Úsmev
Nepáčia sa mi veľké svaly a lupiny vo vlasoch
nepáčia sa mi mastné vlasy, agresivita a svaly
Možno mám vysoké nároky
páči- veľmi veľa vecí
nepáči--arogantný,myslí si že mu patrí celý svet,chodí nasmradený že ho cítiť na niekoľko metrov,nadáva,a toť vsio
to by si chcel
a čo sa mi nepáči, no napríklad ked pľujú na verejnosti proste z toho sa mi dvíha žalúdok a hned si pomyslím že no to je nejaký debil čo sa nevie správať a ešte keď nadávajú. Zovňajšok to neviem povedať lebo to čo sa mi nepáči na jednom sa mi na druhom páčiť môže
a keď má záľuby, ktorým sa venuje a vie o nich rozprávať a keď vie viesť plnohodnotnú konverzáciu a najviac ma dostane, keď chlap, ktorého strašne obdivujem pre to, čo robí, sa začne zaujímať o veci, ktoré robím ja. to som už bola takto pokakaná aj z chlapa, čo mal mastné vlasy, veľké brucho a bol odo mňa nižší.
nepáči: keď je to mumák mumovatý, ktorý sa nevie rozprávať. a veľký zadok na chlapoch neznášam.
Nepáči sa mi:Ak je arogantný,príliš sebavedomý,ide mu iba o sex,správa sa ako dieťa a nedá sa s ním rozprávať o vážnych veciach.Ak sa silou mocou snaží vyzerať ako najväčší frajer a keď chodí chľastať každý piatok.Nepoviem nič,ak ide na pivo s kamarátmi a raz za čas keď oslavuje,tak si dá toho tvrdého trochu.
nepáči : keď klame alebo si robí z dievčaťa srandu že ju ľúbi a potom odjebe hneď o 2 dni . a bolo to len kvôli stávke alebo tak !!