jasne ze auto a kto tvrdi ze nie tak ten klame!ved sa netvarte,vsetci vieme ze darmo je mily zlaty pekny, pokym nema nadupane vytuningovane a podsvietene auto ktore robi riadny rachot, tak to je nula bodov predsa!
nikdy som si nevšimla, čo si všímam. som strašný ignorant. ale viem, že podvedome si všímam chôdzu, lebo aj keď nevidím tvár, spoznám človeka do diaľky podľa chôdze.
@mielikki nesklamala áno, ešte na vlasy som abudla ale vlasy a oči.. to mám tak na celkovej úrovni rovnako čím dlhšie, tým lepšie... ale zasa po zem byť nemusia
Nikdy nepochopím, čo majú všetky baby s tými očami.
Veď všetky sú rovnaké. Možno niektoré šikmejšie či menšie, ale to sú len malé rozdiely. A možno ešte farba, ale myslím si, že to je dosť nepodstatná vec.
Fakt, neviem si predstaviť, že by som si povedala: "Oči tohoto chalana sa mi nepáčia, ďalej ma nezaujíma."
@mate raz som videla chlapa co ich mal po zadok. dodnes sa mi s nimi sniva ale tak vazne...hmmm uz ked su pod plecia tak sa mi s nimi bude v noci snivat ale cim dlhsie tym lepsie
@Kaylee no len na nasom gymnaziu mam par kamosov, ktori maju uz dlhsie vlasy ako by sa patrilo, samozrejme vsetko v duchu metalu jaaj to je super, uz len chvilu a bude sa ti o mne snivat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
102 komentov
súhlasím s prvým a piatym komentárom 8D
prečo tu nie je možnosť nos?!
som úchylná na nosy. čím väčší a krivší, tým som spokojnejšia. alebo potom také super ako boli na rímskych bustách. tie rovné.
nos nos nos nos nos
bez nosa to nejde.
som zvedavy
a tie oči to je samozrejmé, ale to z diaľky nejde
Veď všetky sú rovnaké. Možno niektoré šikmejšie či menšie, ale to sú len malé rozdiely. A možno ešte farba, ale myslím si, že to je dosť nepodstatná vec.
Fakt, neviem si predstaviť, že by som si povedala: "Oči tohoto chalana sa mi nepáčia, ďalej ma nezaujíma."
Preboha.
ale btw dobre vediet