1. celkovo musí zaujať celkovo ako komplet fáce+telo+štýl->Udrie mi naňho pohľad
2. potom hned pozriem na vlasy a oči, milujem ked ma muž krásne upravene vlasy a uhrančive oči
3. zuby ( pokazené zuby fakt odradia brrrr)
4: výška ( kedže ja som bežne tak s opätkami do 180cm tak malinkých mi mozog hned vyselektuje)
5: topánky a to ma nakazila kamoška
No čudujete sa, že sa nedá všimnúť si charakter....
Veru, že sa dá. Nie každý je zaslepený krásou a na druhého sa pozerá cez prsty (och, ten vysoký je ale fajný...). Aj charakterom sa dá zaujať na prvý pohľad. Ako sa ten druhý pohybuje, ako a čo odpovedá, čo sa mu zdá vtipné, čo sa mu nepáči... Tiež je sranda si všimnúť, ako niekto vykoná nejakú činnosť a vy sa v tom doslova vidíte (robíte to tak isto). Zhrnul by som to tak, že ma taká osoba, skorá sa správa podobne ako ja, je mi oveľa viac sympatickejšia ako osoba, ktorá síce môže vyzerať príjemne, ale neviem aká je.
ja tiez neviem, co je na tom charaktere take divne... kazdy clovek zo seba nieco vyzaruje, samozrejme, ze to chce cas sa spoznat blizsie, zistit konkretnejsie, co je dotycny zac, ale minimalne viem, ze ked z niekoho nemam dobry pocit, tak nema zmysel sa nim nadalej zaoberat... a naopak.
ja osobne reagujem na celkovy dojem a ked tak hladam na cloveku konkretne, co je na nom pekne... niekto ma pekne oci, niekto usmev, niekto postavu... nie som zatazena na nejaku specificku oblast...
Bohužiaľ pod 185cm chlapov nevnímam, takze výšku , vlasy, styl, tvar postavu... A vela robí aj hlas a to ci je vymletý alebo nie... Ale uplne najviac mi záleží na výške a vlasoch
Ruky - dlane
Ramená a chrbát výška
Spôsoby
Prístup k ostatným
Výraz
Potom detaily ako oči, úsmev, mimika, gestá, celá neverbálna aj verbálna komunikácia
Co poznam od kamosiek, tak vravia, ze oci, usmev a tak, ale myslim, ze celkovo aj telo = vyska, pomer ramien k bokom a oblecenie. Vzdy, ked idem namakany z posilky, tak po mne hadze ockom viac zien. A ak su starsie, tak uz viac vnimaju oblecenie, doplnky, parfem a tak, lebo podla toho si "odvodia", co moze mat za pracu, s akym platom a tak. A na druhej strane to svedci aj trosicku o charaktere, aky styl ma, ci sa "zdobi", aky ma vkus a tak a celkovo ci sa stara o seba, ale mladsie si vsimaju len to, ci je sexy alebo nie je, nebudeme si klamat.
bola na nieco dobra tato diskusia
teraz budem aspon vediet trochu
toho co sa dievcatam paci...
A je pre vas usmev doleziti ci nie? ja sa moc neusmievam, nie ze by som mal zly chrup alebo ze by som blbo vyzeral, proste len sa neusmievam, len zriedkavo, je pre vas usmev doleziti?
Myslím že si všímajú presne to čo muži - či je pekná / pekný / pekné - ostatné nieje na prvý pohľad až také dôležité (viem znie to povrchne ale všetci súdime podľa vzhľadu každý deň)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
2. potom hned pozriem na vlasy a oči, milujem ked ma muž krásne upravene vlasy a uhrančive oči
3. zuby ( pokazené zuby fakt odradia brrrr)
4: výška ( kedže ja som bežne tak s opätkami do 180cm tak malinkých mi mozog hned vyselektuje)
5: topánky a to ma nakazila kamoška
Veru, že sa dá. Nie každý je zaslepený krásou a na druhého sa pozerá cez prsty (och, ten vysoký je ale fajný...). Aj charakterom sa dá zaujať na prvý pohľad. Ako sa ten druhý pohybuje, ako a čo odpovedá, čo sa mu zdá vtipné, čo sa mu nepáči... Tiež je sranda si všimnúť, ako niekto vykoná nejakú činnosť a vy sa v tom doslova vidíte (robíte to tak isto). Zhrnul by som to tak, že ma taká osoba, skorá sa správa podobne ako ja, je mi oveľa viac sympatickejšia ako osoba, ktorá síce môže vyzerať príjemne, ale neviem aká je.
-pery
-celkovy face
-TOPAAANKY vedia bohovo pokazit dojem
bankového konta.
ja osobne reagujem na celkovy dojem a ked tak hladam na cloveku konkretne, co je na nom pekne... niekto ma pekne oci, niekto usmev, niekto postavu... nie som zatazena na nejaku specificku oblast...
zuby
nos
Ramená a chrbát výška
Spôsoby
Prístup k ostatným
Výraz
Potom detaily ako oči, úsmev, mimika, gestá, celá neverbálna aj verbálna komunikácia
teraz budem aspon vediet trochu
toho co sa dievcatam paci...
A je pre vas usmev doleziti ci nie? ja sa moc neusmievam, nie ze by som mal zly chrup alebo ze by som blbo vyzeral, proste len sa neusmievam, len zriedkavo, je pre vas usmev doleziti?
Hej, a ake ma drzanie tela...a aku ma chodzu... nemam for ikzempl rada ked chlap ma zvesene ramena jak simpanz, je to take.. nesebavedome...
picoviny ako oci a usmev neviem posudit... az tolko romantickych filmov som nenapozerala
ale to je len prvy dojem, ta poriadna sranda zacne ked daco povie
Hm,netrcia mu niekde prachy z vrecka ? Kolko ma na ucte tak asi ? Celkom pekny chalan,snad ma majetky..
Na akom aute pride ? Kolko ma zlata doma ?
@michael760 tak to ti je radosť žiť (len bez ženy...)
ale je tam cítiť tú iróniu.... čo už, ženy sú povrchné, no nie? a muži sa tvária, že oni nie
@davidkq Bruce je náhodou ešte stále dosť sexy...aj s tým nosom by bol fajn... niekto je krajší plešatý, no neviem, ako je to s tebou
@najvacsikokot musím uznať, že tvoje meno vystihuje tvor názor a tvoj názor vystihuje tak 1% žien
a potom oči.