@25 ak dobre chápem to fuj, tak človek, čo tak strašne vystupuje v zmysle "na výzore nezáleží" ide odsudzovať holenie nôh povedzme raz za týždeň? cítim epic fail!
Neviem co riesite ale dobre som rad,lebo ja uz mam pocit, ze dnes by som sa mal za to hanbit uz aj ja ako chlap,ze si neholim nohy! Kurva tak ma sere,ked vsade vidim bezchlpych muzov, ze mi je fakt zle uz. To je kazdy buzerant?Alebo si holia,ci depiluju hrud, podpazuchu, prdel a okolie svojej hadice pravidelne??? Normalne sa zacinam citi neprirodzene v dnesnom svete, ked toto vidim, takze ma neukamenujte, ale ked si zena v zime neholi nohy kazdy druhy den ale len raz tyzdenne tak je to uplne ale uplne v pohode. Poznam zas ine extremy,kamos co ma chrbat ako opica a vobec mu to nevadi, zeny na neho idu ako blaznive...Svet extremov a mnohe nedava logiku aj ked sa ju snazim zakazdym vzdy hladat.
Ja to občas preženiem, tak ... Nie, to fuj si nepochopila
Mne to tak pripadá, že niekomu sa chce proste frflať, tak príde do témy o holení nôh a napíše tam "fuj" ... Alebo ešte lepšie "FUJ!" ... No asi je to oslobodzujúce ...
A celé mi to od tých niektorých jedincov príde asi tak, ako som písal v tom ďalšom príspevku "no poďme ľuďom určovať, ako sa majú holiť atd." ...
áno, tá 28čka, mi to už osvetlila....myslela som pôvodne, že to frflanie je adresované na mňa ("prečo to berú tak....?" "aby bolo na čo frflať") a dúfam, že je jasné, že toto chodenie okolo horúcej kaše je verejné ospravedlnenie
keď si spomeniem...ale často sa mi potom stane, že to preklínam a uvažujem že som nemala a nebola by mi ptm taká zima. čo je blbosť, ale logika v zime nie je
Chcela by som vidieť toho človeka, čo vymyslel že:
baby+neoholené nohy = FUJ HNUS HUMUS GRC
chalani+neoholené nohy = normálna a prirodzená vec
...by som si s ním pokecala...
Sa mi páči jak tu niektorí chlapi mudrujú. By som chcela vidieť vás či by sa vám chcelo pomaly každý deň holiť si nohy. Keď sa vám niekedy nechce ani len sa osprchovať.
že téma.. cez leto sa holím každý deň, aby som ich mala hladké na dotyk, cez zimu každé dva.. neznášam , keď mi je zima stoja mi chlpy a zadierajú sa mi o rifle ako humus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Mám iné starosti než si každé dva dni holiť nohy keď ich aj tak vidím len ja a vnútrajšok mojich nohavíc
Asi aby bolo na čo frflať ...
Nie je "fuj" tak krásne slovo?
Inak, podľa mňa treba zostaviť nejaký zoznam pravidiel pre ľudí, ktorí sa občas vyskytnú na ulici, aby neznechucovali ostatných ...
A kto ich nebude dodržiavať, bude vyhostený do Gruzínska, tam si môže holiť nohy raz za tri, alebo aj štyri dni, fuj! ...
Ja to občas preženiem, tak ... Nie, to fuj si nepochopila
Mne to tak pripadá, že niekomu sa chce proste frflať, tak príde do témy o holení nôh a napíše tam "fuj" ... Alebo ešte lepšie "FUJ!" ... No asi je to oslobodzujúce ...
A celé mi to od tých niektorých jedincov príde asi tak, ako som písal v tom ďalšom príspevku "no poďme ľuďom určovať, ako sa majú holiť atd." ...
Cez zimu si predsa na nohy prilepuje chlpy navyše!
baby+neoholené nohy = FUJ HNUS HUMUS GRC
chalani+neoholené nohy = normálna a prirodzená vec
...by som si s ním pokecala...
Sa mi páči jak tu niektorí chlapi mudrujú. By som chcela vidieť vás či by sa vám chcelo pomaly každý deň holiť si nohy. Keď sa vám niekedy nechce ani len sa osprchovať.
A k teme , fuj chlpate nohy to radsej zomrem od hladu jak sa na to pozerat