nesla by som na ples vobec .. ako taka blba anketa... preco by som prave nieco musela mat nedokonale? a jak si mam vybrat? sak pri mojom stasti, by urcite bolo nedokonale to co by som chcela aby bolo dokonale
to prwéé lebo tie dve dalšie kebyže tak by som prišla na ples tak ma vysmejúú že vlasy mám spľasnuté alebo žeby som prišla v teplákoch na ples ? plesy sú väčšinou s prominentmi to by som si nedovolila sa tak strápniť
Vlastne teraz čo som bola na poslednom plese tak som naň nejako zabudla a hodinu pred ním mi volá šéf, že kde som a ja som maľovala u brata na byte sranda bola utekať domov potom sa osprchovať usušiť vlasy obliecť sa a do mesta do sály meškala som len 5 min... som úžasná a žiadne maľovanie a vlasy jednoducho rozpustené akurát šaty boli...
namalovana musim byt proste aspon spiralu vlasy splasnute?nikdy teplaky mi nevadia sak co tak by som sa na tom plese vyzliekla do spodneho pradla a to by bolo pekne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale tak ja ani na plesy nechodim
Ale krásna myšlienka ... Ak sa mi raz bude chcieť, tak sa možno pokúsim votrieť na nejaký ples v teplákoch, to by bola prdel ...