teda nemožem uplne tvrdiť že nepáčia, myslím takých riadne svalnatých, že majú obvod ruky jak mám ja obvod pásu, ale ked je niekto chudý a tak trochu vypracovaný bez pomoci tabletiek a steroidov, proteinov, či čo to všetko žerú, cvičiť by sa tiež malo s mierou
Ja som zacal cvicit preto aby som si nemusel stahovat brucho cez leto, ked budem nosit tricko Nechcel by som byt ziadna vypracovana gorila len tak normalne spevnený.
mne sa lubi cele telo, ked je jak z knizky anatomie... cvicit by si mal hlavne pre seba, za nejakym vizualnym cielom, za nejakym zlepsenim, lepsim pocitom... a ked sa chces pacit zenam, vybuduj si taku tu atleticku postavu
@mm47 ze?? proste vacsina zien ma rada svalnatych chalanov a vacsina chlapov pekne baby ( aj namalovane ) ale tu nie...tu ma kazdy uplne iny vkus a nazory ako zvysok sveta..
@spekacik ze a najviac divne je ako sa kazdy snazi vyzerat inak a pritom to co si ironicky napisal plati na 90% , minimalne o chalanoch a peknych aj namalovanych babach.
svalnati chalani sa mi wobec nepacia..akoze hej nepacia sa mi ani tucní ..najlepsie..tak akural..ani aby bol koža spopod noza , ale ani nejak moc svalnaty.... a este trapnejsie je ked vidim na profilovke ked sa chalan foti bez tricka a robi tam tie trapne pozi...akoze LOW....kind of lame.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
radšej si daj facku
už nikdy.
buď si daj facku alebo si lama čo ti poviem...
Daj si facku je moja veta ale ak nevieš vymyslieť nič originálne tak prosím kľudne mi okopíruj aj nick soy nohy!
cmaq
ano no... radsej keby pochopili ostatni mna
hnus toto ten birdz (blee)
a také svaly?
veď, pri kom sa ženská cíti bezpečnejšie, ako pri očividne silnom mužovi?
ale zas nemusím také typy, čo sú až desivo steroidoví...že len samé svalové bunky na úkor tých mozgových
a svoje osobné čaro..
xixi