Co si myslite o tom , ked by vam napr. baba ktoru tak zbezne poznate napisala spravu typu : ahoj , nezajdem na kavu /von/do kina..? Ako by ste ragovali na taku aktivitu zo strany baby? Potesilo by vas to , alebo by ste si len zacali mysliet , ze je vti
vpohode, urcite by som ju za to neodsudzoval. nevidim dovod preco by sa aj baba nemohla ozvat prva. keby sa neozvala, nemusel by si ju ani vsimnut ten chalan.
zas nie kazda baba co vola chalana do kina ho chce.
ja nemam poroblem volat "zbeznych" kamaratov von.
zas nie je to 5x do dna, ale to, ze niekoho volam von nie je naznak naklonnosti ani vtieravosti ani nicoho ineho.
nehovorim, ze co uz sa deje ked su spolu vonku.
ale obycajne zavolanie von nic neznamena.
PREBOHA. a potm sa cudujte, ze su dve skupiny ludi - co *ebu kazdy s kazdym od rana do vecera a stazuju sa, ze im nadavaju do ...
a ti co sa vyplakavaju, lebo nikoho nemaju a dokonca ani kamaratov lebo nedokazu otvorit usta.
problem je, ze v dnesnej dobe je tazke mat za kamarata opacne pohlavie, lebo si to kazdy predstavi ako bud vztah, alebo v poslednom case dost pouzivane "friends w/ benefits".
dievca si uz ani zasportovat nemoze ist s chlapcami, lebo je vtierka, nie???
Ja som tiež raz jedného chlapa takto zavolala von, aj so mnou išiel, potom na oplátku zavolal on mňa...to sme už ale nikde neboli, lebo si medzičasom podomýšľal také somariny, že sa ho teraz bojím aj pozdraviť, aby si zas niečo nenamýšľal.. proste blbec
Pozvanie od peknej baby by urcite potesilo. Ale vsetky nezadane sedia same doma vypisuju na forach na temy "oslovila by si chalana prva?/ci urobila by si prvy krok ty?" ... ano ..., alebo sedia niekde s kamaratkami a toho chalana nikdy neoslovia.
som Vtierka Castle, ale zvykla som si, že pokiaľ ja neurobím prvý krok, tak chalan mi nenapíše ani nič nepodnikne... ale myslím, že každého pozvanie poteší
no to by ma velmi potešiloo keby ma baba oslovila to sa mi ešte v živote nestalo a inak tiež mám probllém oslovit baby vobec ktorá mi je simpatická tak sa jej bojim len do oči pozriet a nie ju ešte oslovit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Istí chlapci sú radi, že dievča urobí prvý krok, naopak niekto rád dobýja.
Záleží aj od dievčaťa.
(Ja som raz taká, že prvá nedoleziem, aj keby čo bolo. Nuž, neviem, či je to dobré, ale asi to bude tvrdohlavosťou. Toť vše. )
a nie len sediet na zadku a cakat a byt smutna, ez sa nic nedeje
len neviem, či to ja niekedy nepreháňam -.-
Tiez by som to bral kladne a podla mna nic zle na tom nie je
zas nie kazda baba co vola chalana do kina ho chce.
ja nemam poroblem volat "zbeznych" kamaratov von.
zas nie je to 5x do dna, ale to, ze niekoho volam von nie je naznak naklonnosti ani vtieravosti ani nicoho ineho.
nehovorim, ze co uz sa deje ked su spolu vonku.
ale obycajne zavolanie von nic neznamena.
PREBOHA. a potm sa cudujte, ze su dve skupiny ludi - co *ebu kazdy s kazdym od rana do vecera a stazuju sa, ze im nadavaju do ...
a ti co sa vyplakavaju, lebo nikoho nemaju a dokonca ani kamaratov lebo nedokazu otvorit usta.
problem je, ze v dnesnej dobe je tazke mat za kamarata opacne pohlavie, lebo si to kazdy predstavi ako bud vztah, alebo v poslednom case dost pouzivane "friends w/ benefits".
dievca si uz ani zasportovat nemoze ist s chlapcami, lebo je vtierka, nie???
ale ako nemám problém sa prihovoriť hocikomu....ale k niekomu ku ktorému cítim nejaké smypatie to už ani za boha
Chalana, ktorého poznáš len z netu? V pohode
Zadaného? Toto by som ja osobne neskúšala, ale viem, že to baby normálne robia
už nikdy nič takéto neurobím