Mala som taky ruzovy notes, na strankach boli srdiecka a tiez na maly klucik
ale nikdy som tam nic svoje nepisala, vlastne do nicoho. Tam do hore uvedeneho som zbierala do tych srdiecok 'slavne' podpisy. Pamatam, ze som tam mala aj Satanov a Gaborikov nedavno som doma celu izbu rozhadzala kvoli nemu a nasla som len klucik, notes sa vyparil.
mala som viac dennikov a rozne druhy, vacsinou to boli male A5 zosity v tvrdom obale. minuleho roku vsetky skoncili v ohni, nemala som zaujem, aby si v tom raz niekto listoval. a mala som aj jeden na klucik, ale ten bol zeleny a vyrezala som do jeho stredu dieru a skryla tam cigarety, ked som sla na skolsky vylet.
@2 .. a ked som mala 12,13,14 rokov som mala s kamoskou A4 zošit s tvrdými doskami a tam sme písali a striedali si ho každý týžden dnes ked to čítame, strašne sa smejeme
mala som na zámok až dve, lebo ako inak to skryť pred dotieravým bratom ? ale v žiadnom prípade nie ružový, jeden bol modro, zelený a druhý bol hnedý zo psom
Od 13tky do 15tky mi vydržal taký hrubý zošit A5 v tvrdej väzbe, ktorý som potiahla tmavomodrou látkou a pripevnila k nemu zelené šnúrky, nech ho môžem zaväzovať od 15tky do 17tky som mala potom už iba taký obyčajný, ktorého som sa preventívne musela zbaviť... Ale svoj prvý ešte mám!
áno mala som s klúčikom a veľkým farebným smajlíkom na prednej strane, minule som si ho čítala..je plný príbehov o mojich zvieratkách (psy, ryby, škrečky, morčatá)...áno všetko prísne tajné príhody
Všetko pre mňa prísne tajné mám uložené v hlave a nikdy by som to nikam nenapísala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
u mna prevazuju A4kove zosity v tvrdej vazbe
( a takych som zapisala aspon 6
2. nikdy by to nebola hentaká kravina, to bolo nechutné, neznášala som ružovú, trblietky alebo čokoľvek dievčenské
3. prvý denník bol asi starý, 50ročný zošit A5 v tvrdej väzbe, ktorý som ukradla dedovi
4. potrebujem nový :/
ale nikdy som tam nic svoje nepisala, vlastne do nicoho. Tam do hore uvedeneho som zbierala do tych srdiecok 'slavne' podpisy. Pamatam, ze som tam mala aj Satanov a Gaborikov nedavno som doma celu izbu rozhadzala kvoli nemu a nasla som len klucik, notes sa vyparil.
(následné dva denníky boli ružové, ale to boli "len" zošity v tvrdej väzbe. a vlastne aj predošlý denník bol ružový, ale tak negýčovito ružový.
@ruderenee presne aj ja som taký mala s jednou babou na zš! mali sme dokonca dva, lebo jeden sme vypísali ale už som sa ich oboch zbavila.
Všetko pre mňa prísne tajné mám uložené v hlave a nikdy by som to nikam nenapísala