neviem..kokotna otazka nevadi mi ani jedno ani druhe, pokial toho chlapa milujem ale zalezi na okolnostiach. uplne chapem ked sa mu nechce holit kazdy den..
@kto hovoria tu o tebe ze si trapny, ja si myslim ze trapny su ti vtipalkovia co v kazdom fore sa snazia nasilu byt vtipny, no ti si celkom originalny, teraz som sa aj zasmiala celkom, a nie prvy krat
@tomano nie, skôr také ktoré dokážu ženy doviesť do siedmeho neba. I keď k tomu ja ani nepotrebujem penis. Ženy často dostávajú nekontrolovateľný orgazmus už len keď ma vidia
@mrxxx to že som vtipný je bežná súčasť môjho neodolatelného šarmu. Je to dokonca tak silná súčasť mňa samého že som ťa rozosmial i keď som nič vtipné nepísal a myslel som to úplne vážne. V Každom prípade ma nesmierne teší že som ti mohol dožičiť trocha zdravého smiechu
P.S. to že som trápny som ešte o sebe nepostrehol ale to hovoria možno tak za mojím chrbtom nejaký závistlivci
@kto veľmi ti neverím, skôr si tu iba potrebuješ niečo dokazovať a hrať sa na niečo na nete..
Ak sa mýlim, rád sa ti ospravedlním, ale to, na akú osobu sa tu hráš, je mi divné, že stále sedíš na birdzi a nedokazuješ svoje kvality teda niekde vonku reálnej spoločnosti..
@tomano stále sedím na birdzi? O_o veď som tu v 80% prípadov len večer.
Ale tak zasa takéto veci ty ako obyčajný človek pochopiť nevieš. Jasom z toho už unavený a sem si utekám odpočinúť. Ak by ťa dobrých 10 rokov stále honili nadšené fanúšičky (nie nie som celebrity) tak by ťa to už tiež unavilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
jedine takto
@mrxxx to že som vtipný je bežná súčasť môjho neodolatelného šarmu. Je to dokonca tak silná súčasť mňa samého že som ťa rozosmial i keď som nič vtipné nepísal a myslel som to úplne vážne. V Každom prípade ma nesmierne teší že som ti mohol dožičiť trocha zdravého smiechu
P.S. to že som trápny som ešte o sebe nepostrehol ale to hovoria možno tak za mojím chrbtom nejaký závistlivci
Ak sa mýlim, rád sa ti ospravedlním, ale to, na akú osobu sa tu hráš, je mi divné, že stále sedíš na birdzi a nedokazuješ svoje kvality teda niekde vonku reálnej spoločnosti..
Ale tak zasa takéto veci ty ako obyčajný človek pochopiť nevieš. Jasom z toho už unavený a sem si utekám odpočinúť. Ak by ťa dobrých 10 rokov stále honili nadšené fanúšičky (nie nie som celebrity) tak by ťa to už tiež unavilo