@semhamforas impotentia generandi je neplodnost... vo vseobecnosti sa pod pojmom impotencia pouziva pre zastresenie mnohych patologickych stavov spojenych so schopnostou rozmozovat sa.. napr.: erektylna dysfunkcia, neschopnost ejakulacie, ejakulacia bez orgazmu, absencia sexualnej tuzby, neschopnosť oplodniť vajíčko atď atď...
@semhamforas ta to si teraz zabil. ze to robia iba impotenti ? : ... robia to hlavne ti ktorim sa to paci a chuti... ja ked som to robil (aj ked len raz) pacilo sa mi to
@mojdedo vidno ze si otvoril wikipediu aby si dokazal svoju pravdu. Avsak pri jej dokazovani si si mohol vsimnut aj to, ze samotne slovo impotencia (bez dalsich upresnujicich vyrazov) sa standartne pouziva na takzvanu erektilnu dysfunkciu (co bolo zrejme aj na wikipedii kedze vacsina textu tam odkazovala priamo na tuto poruchu)
Cize pri zapojeni aspon mierneho logickeho uvazovania by ziaden clovek nemam mat problem prist k tomu, co slovo impotencia znamena a v akom zmysle sa pouziva a aky je jeho rozdiel s neplodnostou ciize sem netreba miesat latinske vyrazy ked sa bavime po slovensky
Priateľka sa myslím nesťažuje, niekedy skončíme len pri tom. Lepšie povedané baví ma keď jej môžem robiť dobre ústami. Pretože mi to príde že to viac prežíva ako samotný pohlavný styk. Bohužiaľ ma po tom väčšinou bolí hlava. Pretože strašne sťahuje stehná k sebe. Ale určite som rád že som to vyskúšal. Dobre som urobil a určite sa toho netreba báť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Cize pri zapojeni aspon mierneho logickeho uvazovania by ziaden clovek nemam mat problem prist k tomu, co slovo impotencia znamena a v akom zmysle sa pouziva a aky je jeho rozdiel s neplodnostou ciize sem netreba miesat latinske vyrazy ked sa bavime po slovensky