podla mna,kazdy chalan/muž túži v živote zažiť sex nielen s jednou láskou svojho života...určite väčšina chalanov túži po tom,aby vystriedali viacero žien a mali sa čím chváliť a mali čo porovnávať...ale keď si už nájde nejakú "pravú"lásku svojho života a dovtedy je panicom,tak si myslím,že väčšina chlapcov si váži,čo má a tú svoju pravú lásku nesklame-nepodrazí-nepodvedie len za jeden vzrušujúci večer plný nových zážitkov....
Maryinka, nadherne si to popisala.najma to ako si povedala, ze chlapci ktori su panici a potom zaziju sex s tou pravou, vazia si to.presne si to aj ja myslim.to preto lebo som tá kategória.nikdy som nebol na rande s dievčaťom a keď s nejakou budem chodit, tak ju nebudem chciet za ziadnu cenu stratiť a vrchol lásky si budem nadovšetko vážiť, lebo je ťažké ziskať lasku.
ludia no ja neviem..najprv mi moj priatel povie ze by chcel mat so mnou sex cim skor a potom az po svadbe..ja ho uz nechapem ale stale mi hovori ze ja som ta prava a ze zo ziadnou inou to nechce robit..co si o tom myslite ?diki
to neviem, je to individuálne no myslím si ,že sex a láska ako taká sa dajú oddeliť, čiže sex nemusí byť len s tou vyvolenlu...
hoci to je najkrajšie, ked´ niečo tak krásne môžete zažiť s osobou, ktorú skutočne ľúbite...no niektorí z nás to vedia oddeliť, cit a emócie, poznajú ich rozdiel...
Nechapem, načo su taketo diskusie...čoraz častejšie sa stava, že skôr ženy vyhladavaju sex bez lásky a že oni sa častejšie zahravajú s citmi toho druhého..
tak to si nemyslím, ženy aj muži to majú rovnaké, trápia sa a premýšľajú, ľúbia a ubližujú...
no je pravdou ,že ženy tak hľadajú rovnako ako muži tú pravú polovičku, lenže muži často nepremýšľajú, čo bude až bude...berú to na lahku váhu ako ženy, ktoré tam motajú aj city, preto častejšie sú ženy po rozvode samé ale miži nie...
> Maryinka : k prvej casti by som razne odmietal..lebo som asi jediny z mojho okolia,ktory sa nehrnie do vztahov,sexu a dalsich zalezitosti,aj ked bolo uz vela navrhov....takze nie som zberatel trofejii....
> Tamvtme : tiez som to pochopil...aspon sa mi zda...teda ak si tym chcela vyjadrit,ze za chyby nemoze vzdy len svatosvate jedno pohlavie,ale ze je to vzajomne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale v skutočnosti len city sktývajú. Každý chalan vo svojej duši dúfa, že nájde tú pravú, aj keď si to verejne nechcú priznať....asi tak podla mňa
a je veľa chlapcov,ktorí čakajú na tú pravú..
hoci to je najkrajšie, ked´ niečo tak krásne môžete zažiť s osobou, ktorú skutočne ľúbite...no niektorí z nás to vedia oddeliť, cit a emócie, poznajú ich rozdiel...
no je pravdou ,že ženy tak hľadajú rovnako ako muži tú pravú polovičku, lenže muži často nepremýšľajú, čo bude až bude...berú to na lahku váhu ako ženy, ktoré tam motajú aj city, preto častejšie sú ženy po rozvode samé ale miži nie...
> Tamvtme : tiez som to pochopil...aspon sa mi zda...teda ak si tym chcela vyjadrit,ze za chyby nemoze vzdy len svatosvate jedno pohlavie,ale ze je to vzajomne...
priroda je priroda,hormony su hormony,clovek to neoserie