mna určite dostane,ked chaalan je strašnee na mňaa takí milučký..stále mi volá,píšee...hovorí mi ako ma lúBi..a pod....nemusí byt moc ani pekný,niak si na to nepotrpím....ale tak musí vyzerat tak trošku k svetu....
základom každého vzťahu je, resp. by malo byť to, aby sa dvaja aj vypočuli...a ak sa ti toto nepáči, tak neviem či chceš nejakú len do postele alebo čo
to máš tak...je to individuálne...niekto za chodenie považuje keď sa stretnú raz za týždeň v posteli...niekto za chodenie považuje to, čo ty možno nepovažuješ... proste dám ti radu... ak vieš čo chceš ty, tak si nájdi takú, ktorá ti bude vyhovovať... veď každý má vlastné nároky a má svoju vlastnú predstavu...či ty ešte nemáš žiadnu a chceš si ju vytvoriť podľa týchto tu názorov? to by som nerobil...
mna určite dostane,ked chaalan je strašnee na mňaa takí milučký..stále mi volá,píšee...hovorí mi ako ma lúBi..a pod....nemusí byt moc ani pekný,niak si na to nepotrpím....ale tak musí vyzerat tak trošku k svetu....
mna by niekto jedine zbalil na to ,ze je inteligentny ,rozumny ,vie ,co ma povedat ,netrepe somariny ,nie je zbytocne privelmi vtipny a keby bol romanticky a nezny
ja? Na nic. som zadana ale nie som som polozadana ale druha strana o tom nevie neznasam ked sa ma niekto snazi zbalit lebo je mi ho blbe odkopnut, ale co sa da robit.. aj spoluziacky sa ma pytaju preco nemam frajera.. nevidim v tom problem, keby som brala hocikoho. ale je to dost tazke, ked ja by som vlastne brala iba jedineho cloveka
Záleží od každého jedného...Ten chalan sa mi musí páčiť a musí mať proste niečo do seba, charizmu, zmysel pre humor, inteligenciu, originalitu, pekný úsmev a vôňu ......
A viem čo na mňa určite neplatí, ako tie trápne, otrepané frázičky a peniaze...
mne sa strasne paci, ked je chalan pozorný ... Ze otvorí dvere, usmieva sa (na mňa samozrejme), pomôže alebo ma niekam pozve .... Pri tom stací len trosku stastia a nieco s toho bude .. musia tam byt vsak aj nejake tie sympatie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
@neposlusnaangie bože, ty si tak sereš do huby..
Tak som to pochopil ja.
(už neviem písať )
alebo aj na hoc aký hud. nástroj
A viem čo na mňa určite neplatí, ako tie trápne, otrepané frázičky a peniaze...