Už nie, keďže pri takom chlapcovi som sa musela vzdať opätkov, čo je .. ach.. no ... nemožné.. Teraz mám chlapca, ktorý meria asi 190 a je to ideálne, pretože ku nemu môžem zobrať aj 13 cm opätky a stále je vyšší a je to super pocit.. mať pri sebe niečo také ako "ochrancu"...
ja som vacsinou chodila s chalanmi co boli podobne vysoky ako ja cize okolo 174 cm a nevadilo by mi keby boli aj nizsi, vacsinou mam aj tak podpatky a som teda vyssia ja a raz som mala 198 cm vysokeho a bol az moc vysoky, najradsej mam rovnako vysokych ako ja +-4cm
Ja mám 181cm, môj chlap je o pol hlavy nižší a nejako ma to netankuje. Ani jeho, čo som prekvapená. Myslela som, že mužské ego také niečo neznesie, ale ako vidno- dá sa to
ja som strašne nízka... a ešte nikdy sa mi nestalo, že by som stretla chalana v mojom veku al. staršieho, ktorý by bol nižší odo mňa... ale už som si zvykla, že sú všetci vyšší ako ja
no ...je divné ak si človek hľadá partnera podľa výšky , ale ešte sa mi nestalo že som mala dočinenie s nižším....a neviem či by mi to vadilo, hoci rada nosím opätky a vtedy mám aj 180 cm... a aj tak ma to vždy ťahá/ťahalo k vysokým , pri ktorých som mala/mám pocit, že je to ozaj chlap ! a že keby sme stretli medveda tak ma zachrani
Mne by nevadilo keby bol trocha nizsi (cca 5cm max) ale moc nizky je trocha zvlastne, neviem predstava ako by 160cm chlap zdvihal 173cm babu je dost....zvlastne o.o
aj tak to je jedno , lebo polka bab si vymyslia vysku.. sa mi stalo asi 20x pisala ze meria 178 , 175 a podobne a vzdy bola este o pol hlavby nizzsia ako ja...
vždy mi bolo blbé pozerať sa chalanovi do očí keď boli na nižšej úrovni ako moje vždy som cítila nutkanie pokrčiť nohy v kolenách aby sa to nejak vyrovnalo alebo hrbiť sa... ..zato milujem keď sa musím pozerať do závratných výšok až ma z toho bolí krk
hlavné proste je, nech nie je nižší.. to už neviem rozdýchať ako kedysi
keby ták o cca 3cm.. ešte aj 10cm možno.. ale viac asi nie.. jasné viem, že ide hlavne o povahu a blá blá.. ale proste, poznám pár takých báb čo majú aj o 2 hlavy nižších frajerov.. a potom to vyzerá ako mama so synom niekedy :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
takže si môžem pískať fijúú fijúú
ale ak by som mala
nevadilo by mi to, pokiaľ to nie je rozdiel nejakých 5 cm..ale aj tak..asi by mi to nevadilo
ale mám radšej vyšších, ale nie moc, lebo pri mojej výške by mi ani poskakovanie nepomohlo keby mu chcem dať pusu
Mne by nevadilo keby bol trocha nizsi (cca 5cm max) ale moc nizky je trocha zvlastne, neviem predstava ako by 160cm chlap zdvihal 173cm babu je dost....zvlastne o.o
este ze mam 180
hlavné proste je, nech nie je nižší.. to už neviem rozdýchať ako kedysi
PS: Prečo by musel chlap zdvihat babu ? Ved co je negramotna, sa nezdvihne sama ?
Hovorim o pripadoch kedy to babe vadi
baba sa potom cíti pod jeho ochranou ...
Ja mám 161 a priatel 197
Neviem. Asi by to bolo divné
Prečo mi vyvraciaš slová ? fuck a nereaguj na príspevky ktorím nerozumieš