proste ja ich uplne milujem ale treba uznať, že toľko stoviek € by som za topánky nedala ani keby ich mám.. akurát sa neviem rozhodnúť, či aj v tomto prípade je nosenie fejku také.. neakceptovateľné
lebo sa mi to nezdá až také strašné ako u nejakých iných značiek, väčšina ľudí by možno ani nevedela, že je to vôbec napodobenina niečoho.. proste potrebujem vedieť, čo si myslíte
nosim to co je pohodlne a co sa mi paci. ak by boli fejk labutinky pohodlne a pekne tak ano. ak by boli tvrde jak pica a vylamovali mi spicky tak nie...
loboutinky asi nie sú až také neznáme.. hneď som nejakým zázrakom vedela, že to sú tie s červenou podrážkou, i keď môj postoj k móde je asi že "what? people wear things?"
Zbožňujem ich extravaganciu a nápaditosť....no fejk by som si v živote neobula na nohu.Original je originálom a má to svoju kvalitu a dokonalý komfort,čo sa o čínskych fejkoch nedá povedať.. Zásadite si kupujem veci, na ktoré mám a nie tie,ktoré sa mi páčia ale aj fejk je dobrý....rovnako aj LV či Gucci kabelky jeden veľký trapas...všetky babiky si ich hned povešajú na ručičky,no sú viac na smiech......
ako ja som v tomto blbá, ale ja hocikedy niečo strašne chcem a je mi úplne jedno, že mi to nie je až tak dobré, niekde ma to tlačí, niekde pretŕča, proste raz to chcem tak si to kúpim xD a buď to potom nejak pretrpím, alebo sa to nedá nosiť a nadávam - aj to sa mi stáva
@harper ono ja som nad tým rozmýšľala aj z tej stránky, že ok budem šetriť ja neviem pol roka, kúpim si ich a aj tak - kto okrem mňa bude vedieť, či sú, alebo nie sú pravé? bez nejakého skúmania samozrejme,.. a je to možno divné, zlé a neviemaké, ale moja hrdosť nestojí stovky eur - akože JA viem, že sú pravé a to mi stačí.. čiže aj keby som na ne mala, čo okrem pocitu, že sú pravé, z nich budem mať? :/
už každá holka má "louboutinky" tie moje mi rozkúsal pes, no skoro ma porazilo keď som si spomenula koľko som za nich vyhodila, tak som si zaplakala a úctihodne ich pochovala v krabici s vecami, ktoré nemám srdce vyhodiť
@harper toto ja najviac milujem keď vidím čaju čo sa tvári bohato, vidno že špina, topánky 3ročné, tričko "guccci", vuittonka v rúčke a výraz typu "pozri na mňa jaká som super"... v električke
@klaudiqaaa mam tusenie ze za prvych 5 slov tvojho komentu 14 ta tu poniektore (bez tych louboutiniek no ) vynesu v zuboch
a co sa tyka diskusie, nemam potrebu silou mocou sa obuvat a osacovat do veci ktore musia hned z 300metrov vyzerat (resp.byt) znackove... radsej topanky z Rena a citit sa v nich dobre, nez v polyvinylchloridovych kvazi luxusnych topankach vyrobenych v Thajsku
som síce zásadne proti fejkom (tak je trochu dosť divný pohľad na niekoho s "pravou" LV a vyváža sa miestnym autobusom -- lebo logicky, keď už má majland na LV hocičo, tak má urite zopár "šupiek" aj na auto).. ale keď sme už pri topánkach a obzvlášť louboutinky.. tak by som asi použila ten výrok Coco Chanel, ktorý hovorí o nosení fejkov a na ktorý si terraz nespomeniem .. ..
@h8u Vieš, je to už na tebe. Samozrejme,že je tu fakt,že ked sa s nimi nikede ukážeš ľudia na teba spustia,že ďalšia,čo má fejk. Ale vieš,je na tebe ako si to vezmeš, aj ked som toho názoru,že ľudia by si mali kupovať veci ,kt. im naozaj robia radosť, a pre mňa nie je nič krajšie ako ked viem,že mám niečo hodnotné,lebo také veci si dokážem vážiť. A na druhej strane je tu naozaj tá kvalita, tie čínske šmeliny nestoja zato, spravia viac zloby než úžitku
@klaudiqaaa vidím,že v tom sa zhodneme Ako hovoríš,nie je nič horšie ako ten namyslený pohľad ,pritom nemajú byť načo. Ked už na to nemám,tak si kúpim kvalitné,kožené pre mňa cenovo dostupnejšie než sú vysnívané Laboutinky a šmeliny LV a raz ked budem strašia a budem slušne zarábať tak sa nebudem hanbiť popýšiť originálom No aj ked nie vždy práve značka musí byť zárukov najvyššej kvality
i keď, už aj keby som sa na tom že fakt naučila bez problémov chodiť, po slovenských chodníkoch a mačacích hlavách asi nič moc to je tak že vystúpim z auta a prejdem 10 krokov dovnútra
@harper Úprimne, neviem v akých cenových reláciách sa pohybujú hentie topánky, ale ak je to neviem koľko stovák eur, tak som si istý, že tie topánky takú hodnotu nemajú a môžu byť aj neviemako pohodlné. Platí sa tam jedine za značku ktorá je extrémne nadhodnotená. V telke som pozeral nejakých "expertov", ktorí mali rozoznávať fake veci od pravých. Mali ich priamo pred nosom, do ruky si ich mohli zobrať a popozerať si ich a polovicu z tých vecí neuhádli. Takže sú to presne také isté shity, ako všetko ostatné, iba sa to tvári aké je to úžasné : )
@camilla typická odpoveď retardovanej jebiny žijúcej medzi diviakmi kvôli tomu, že nemá na nič lepšie a ani nič pre to nerobí, aby na to mala.... stfu
@jeko od 500 vyššie a veľmi neverím tomu, že by nerozlíšili fake, keďže pravým louboutinkám sa prikladá starostlivosť o každý jeden pár topánok, nie ako vo veľkovýrrobe niekde v číne....a keď už aj je kvalitný fake, tak to rozlíšiť časom určite... kvalita materálu, spracovania.... tak isto ako LV kabelkách koža po čase nosenia stmavne, pravé louboutinky sa ti nerozpadnú po 2 týždňoch, nehovoriac o tom, že keď ich obuješ, máš ať pocit pohodlia aj na 15 cm opätku....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
lebo sa mi to nezdá až také strašné ako u nejakých iných značiek, väčšina ľudí by možno ani nevedela, že je to vôbec napodobenina niečoho.. proste potrebujem vedieť, čo si myslíte
čo sa akceptovateľnosti týka, nemám poňatia..
@harper ono ja som nad tým rozmýšľala aj z tej stránky, že ok budem šetriť ja neviem pol roka, kúpim si ich a aj tak - kto okrem mňa bude vedieť, či sú, alebo nie sú pravé? bez nejakého skúmania samozrejme,.. a je to možno divné, zlé a neviemaké, ale moja hrdosť nestojí stovky eur - akože JA viem, že sú pravé a to mi stačí.. čiže aj keby som na ne mala, čo okrem pocitu, že sú pravé, z nich budem mať? :/
tieto su nadherne
a co sa tyka diskusie, nemam potrebu silou mocou sa obuvat a osacovat do veci ktore musia hned z 300metrov vyzerat (resp.byt) znackove... radsej topanky z Rena a citit sa v nich dobre, nez v polyvinylchloridovych kvazi luxusnych topankach vyrobenych v Thajsku
@klaudiqaaa vidím,že v tom sa zhodneme Ako hovoríš,nie je nič horšie ako ten namyslený pohľad ,pritom nemajú byť načo. Ked už na to nemám,tak si kúpim kvalitné,kožené pre mňa cenovo dostupnejšie než sú vysnívané Laboutinky a šmeliny LV a raz ked budem strašia a budem slušne zarábať tak sa nebudem hanbiť popýšiť originálom No aj ked nie vždy práve značka musí byť zárukov najvyššej kvality
k vianociam
Ale keď raz nebudem vedieť, čo s peniazmi, určite si kúpim jedny také klasické čierne. Ale až keď sa na nich naučím chodiť
och och nemyslim ze by ich ludia mali za fejky
a k téme... také kokotiny by som sa nohy neobula ani keby mi zaplatili, to keď niekto nosí tak... mu to jebe a silno.
@jeko od 500 vyššie a veľmi neverím tomu, že by nerozlíšili fake, keďže pravým louboutinkám sa prikladá starostlivosť o každý jeden pár topánok, nie ako vo veľkovýrrobe niekde v číne....a keď už aj je kvalitný fake, tak to rozlíšiť časom určite... kvalita materálu, spracovania.... tak isto ako LV kabelkách koža po čase nosenia stmavne, pravé louboutinky sa ti nerozpadnú po 2 týždňoch, nehovoriac o tom, že keď ich obuješ, máš ať pocit pohodlia aj na 15 cm opätku....
a len tak mimochodom, prečo by mali byť umelohnotné stĺpy pod pätami lepšie než zvieratká s nevinními očičkami?