@cicatrix ved tma vobec nejde o celo ku kazdej zene ide ine celo podla oci nosa a tak ty si krasna napriklad taka aka si mozno keby mas ine celo si neni taka pekna to sa neda ratat na cmetre
@cicatrix presne tak, so svojim telom asi nebude nikdy niekto spokojny No a možno to je tym, že my sme chalani a ty holka, čiže to asi logicky posudzujeme inak To maš tak, každy kritizuje to svoje...a chvali to druheho
@cicatrix na tvojom čele je veľký jedine komplex a neber to v zlom, ja som si pozrela tvoje fotky už keď si založila diskusiu a nemyslím si, že by ti to čelo špatilo tvár, osobne si myslím, že si dosť pekná (toľko môj názor a nehádaj sa )... angelina jolie má tiež vysoké čelo a predsa je to jeden z najväčších sexideálov dnešnej doby
k téme... záleží od celkového vzhľadu a nie len od čela... vo filmoch som videla dosť veľa hercov, ktorí mali vysoké čela a neboli škaredí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
where u find that picture?
@1 ?
@2 ?
is that above cool enough ?
deliveeeerance
@cicatrix nemyslím že by si mala extrémne vysoké čelo.
a toho prvého
co je od toho mensie je nizke celo a co je vacsie je vysoke celo
k téme... záleží od celkového vzhľadu a nie len od čela... vo filmoch som videla dosť veľa hercov, ktorí mali vysoké čela a neboli škaredí