na uplne kazdom mi to zatial prislo nechutne okrem jedneho spoluziaka ci co to je ktoremu to mega pasuje a cely vyzera dost super, ale dost mozno by to bez copika bolo este lepsie xD
ale inak keď ma niekto dlhé vlasy a hentak si to vypne, tak to niekedy vie vyzerať aj dobre (ale tie vystrihané boky a ulízaný copík hore fakt nemusím)
pravdu povediac často stretávam takých "samurajov" s xs tričkom, tými legínami spustenými na pol zadku, chôdza jak kebyže dá 50 zhybov na hrádze a tenký jak kolik do paradajok...be different, be gay, ale šak má suééég chlapec ...a néé, nemam komplexy, len nemôžem vystáť pičachlapcov
videl som zopár fotiek nejakých modelov na nete a tým to celkom pasovalo, ale toto je dnešná doba...niečo sa objaví a teraz si všetci zmyslia, že im to za každú cenu pristane
hej je to rozosne hlavne sa mi ale paci ze musi mat dlhsie vlasy aby si nieco take vobec vycaroval..u mna su hlavne tie dlhe vlasy podmienka potom nech si s nimi robi co chce..ale paci sa mi to .) jedine tie copiky sa mi nepacia ked maju vyholene boky a tak...fuj.
Môj drahý to nosil dávno predtým, ako sa to dostalo do " trendov " ... mne sa to na ňom stráášne páči, a vlastne aj na iných, niektorých, ale je mi lúto, že on už na top-knot zanevrel, lebo to má každý druhý ((
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
nemusí to byť konkrétne na ňom, ale všeobecne...
u nás sa tomu hovorí hipsterský knot.
videl som zopár fotiek nejakých modelov na nete a tým to celkom pasovalo, ale toto je dnešná doba...niečo sa objaví a teraz si všetci zmyslia, že im to za každú cenu pristane
nemozem uverit ze som to napisala
aspoň ti pri fajke nebudú padať vlásky
ale musíš si nechať hentaké fúziská
Nemusi byt samurajsky ani rytietsky ani templarsky ani iluminataky, staci nech su dlhe a pekne
Take su juuuuuuj
juj
mi je divno sa na to dívať
mne sa to páči!