moji predchadzajuci partneri nefajcili a boal som tomu rada, velmi mi to vadi. akoze ja si dam cigu asi tak raz za par mesiacov cize tak je to ok ale pravidelni fajciari no nic moc.
Avsak spoznala som cloveka, co fajci krabicku denne a... ano vadi mi to ale on ako celok... sa mi paci, mam ho rada, pritahuje ma a menit ho nemienim, cize... da sa to prezit
Toto Vám púšťajú v škole? No pekne. A ja som na SŠ pozerávala rozprávky a na VŠ občas sledujem filmy s ľuďmi, čo sú schopní rozprávať 90 min. o jednom písmene.
dajak to nerozlišujem, ale jeden mi tak charakteristicky úžasne voňal za pivom a cigaretami, a to sa mi pritom zdalo že to aj s pitím aj s fajčením preháňa
Akože ak je chalan uplne že hot a fajčí tak ho nebudem chcieť lebo fajči ? Je to nepríjemné ale myslím , že cigy sú to najmenej čo by mi vadilo... Logicke...
@mielikki a kde na slovensku sa dá učiť? je to ťažký jazyk? je podobný fínčine a maďarčine? a učíte sa aj niečo o Estónsku ako o krajne? a prečo sa to vlastne učíš?
ak nefajci jednu od druhej v poriadku. ale vadilo by mi keby ma napriklad objimal a popritom si potahoval z cigarety, alebo si odbehol kazdu chvilu zo spolocnosti na fajciarsku. to je drbnute. sama fajcim, ale odtial potial.
Nie nepáči sa mi to, pretože mi ten smrad strašne smrdí...Fakt si to neviem predstaviť že by som mala dať niekomu pusu alebo on mne s tým cigaretovým parfumom...Ked sa mi priatl niekedy vráti z krčmy kde je nafajčené a celý smrdí tak..no to je strašne...ak by to tak nesmrdle tak ok, ale najhoršie je na tom že niči zdravie sebe a aj mne...takže NO NO NO !
jj pride mi to celkom sexi.. a hlavne prakticke, kedze ja vela fajcim a nie je nic lepsie ako ist si spolu zapalit napr., proste cigareta vela veci riesi
nepáčia sa mi chlapi, ktorí fajčia, osobne by som takého chlapa nechcela, proste, keď ho netrápi vlastné zdravie, radšej chlapa čo cvičí a stará sa o seba a nejako mám dojem, že sa fajčenie a športovanie vylučuje
nepaci, nevonia mi to .. chvalabohu manzel nefajci a ked ideme k nasim .. obaja napachneme nikotinom a nie je nam to dva razy pochuti .. a za pritazlive povazujem ine atributy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
vzhľadom na koniec tej druhej časti by som povedala, že je to kus nepraktický zlozvyk
preco nie? ale len na jednu noc alebo tak nechcela by som sa furt pri nich dusit
vzhľadom na koniec tej druhej časti by som povedala, že je to kus nepraktický zlozvyk
vonave prsty po cigaretach? tak mu ich obliz...fuj,,az ma naplo..na sebe som to neznasal,preto som aj prestal fajcit..
moji predchadzajuci partneri nefajcili a boal som tomu rada, velmi mi to vadi. akoze ja si dam cigu asi tak raz za par mesiacov cize tak je to ok ale pravidelni fajciari no nic moc.
Avsak spoznala som cloveka, co fajci krabicku denne a... ano vadi mi to ale on ako celok... sa mi paci, mam ho rada, pritahuje ma a menit ho nemienim, cize... da sa to prezit
(ale kľudne ti ho prepošlem)
Od fajčenia by ma to neodradilo aj tak, len si myslím, že ten človek je kus pohnutého psychopata, čo to točeu.
a to sme len tak pozerali na estónčine... a podľa mňa to má čosi do seba (len vieš ako, kto zaručí, že ja tiež nie som kus pohnutého psychopata?
nie
Toto Vám púšťajú v škole? No pekne. A ja som na SŠ pozerávala rozprávky a na VŠ občas sledujem filmy s ľuďmi, čo sú schopní rozprávať 90 min. o jednom písmene.
vadia mi zarytí nefajčiari, takí tí osvetoidní.
sak to skus a sa ti zhnusi aj ta cigaretova vona
ale podľa mňa ak má človeka rád, tak to nerieši
som tie videá už dakedy videla, ty si ich tu už dávala kedysi dávno, že?
@burble je to dosť možné
@flussica
2. ťažšie ako fínčina, lebo je to kus nepravidelné
3. fínčine je to podobné zhruba ako poľština slovenčine
4. lebo radšej sa budem učiť estónsky ako litovsky
to je tvoje rozhodnutie
odpudzuje..
veľmi mi to nevadí ak to nerobí často